AcasăȘTIRI EXTERNETragedie în Turcia/Cel puţin 15 oameni au murit într-un incendiu, la Istanbul...

Tragedie în Turcia/Cel puţin 15 oameni au murit într-un incendiu, la Istanbul – VIDEO

sursa foto: captură video

Un incendiu cu urmări devastatoare s-a produs marți la Istanbul, în Turcia. Din primele informații, mai multe persoane și-au pierdut viața. De asemenea, sunt și oameni răniți, care au fost duși de urgență la spital.

Cel puţin 15 oameni au murit şi opt au fost răniţi marţi într-un incendiu declanşat la subsolul unui imobil rezidenţial din 16 etaje din Istanbul, a anunţat biroul guvernatorului, transmite AFP, preluat de Agerpres.

Răniţii, transferaţi la spitale din regiune

Din informațiile anunțate oficial reiese că persoanele rănite au fost duse la unități medicale. „Bilanţul incendiului se ridică la 15 morţi şi opt răniţi. Răniţii au fost transferaţi la spitale din regiune”, a precizat guvernoratul într-un comunicat.

Din câte s-a mai aflat, dintre persoanele rănite, sapte sunt în stare gravă.

Imagini cutremurătoare surprinse la fața locului

Deocamdată nu au fost stabilite cauzele incendiului izbucnit la un club de noapte din partea europeană a metropolei, în districtul Gayrettepe. Autorităţile au precizat că a fost deschisă o anchetă.

Din imaginile surprinse la fața locului și postate pe rețelele de socializare se pot observa momentele în care echipaje ale salvatorilor intervin în ajutorul persoanelor afectate de acest incendiu.

La locul nenorocirii au ajuns mai multe echipaje de pompieri, dar și ambulanțe și polițiști. Înregistrările video au surprins și o degajare mare de fum, generată de incendiul cu urmări dramatice.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional:

author avatar
Andrei Coman
131 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville