AcasăȘTIRI EXTERNETragedie în Thailanda: 13 morți și zeci de răniți în urma unui...

Tragedie în Thailanda: 13 morți și zeci de răniți în urma unui incendiu într-un club – Imagini șocante (VIDEO)

Tragedie în Thailanda: 13 morți și zeci de răniți în urma unui incendiu într-un club - Imagini șocante (VIDEO) (sursa foto: captură video Twitter)

Dezastru în urma unui incendiu izbucnit într-un club de noapte thailandez. Imaginile apărute pe Internet sunt cutremurătoare!

Cel puțin 13 oameni au murit și 35 au fost răniți în urma izbucnirii unui incendiu la un club de noapte din provincia Chonburi, din estul Thailandei, a declarat un oficial din poliție, conform nbcnews.com. Nenorocirea s-a produs la Mountain B. E vorba de un club de noapte aflat la circa 180 de kilometri sud-est de capitala thailandeză Bangkok, potrivit aceleiași surse.

Imagini cu oamenii fugind disperați din calea pericolului

Nu se cunosc încă detalii cu privire la cauzele care au dus la izbucnirea flăcărilor. Din câte se pare, incendiul a izbucnit în jurul orei 1, în noaptea de joi spre vineri. S-a aflat că patru femei și nouă bărbați și-au pierdut viața, titrează ndtv.com.

Imagini apărute pe Twitter arată oameni ieșind disperați din clădire, unii dintre ei având hainele cuprinse de flăcări. Se aud țipete și se pot vedea persoane fugind speriate din direcția clubului cuprins de flăcări. De asemenea, se poate zări, la un moment dat, un nor de fum gros.

Atenție, urmează imagini șocante, care vă pot afecta emoțional!


author avatar
Andrei Coman
171 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger