AcasăȘTIRI EXTERNETragedie în SUA. Rapperul Takeoff, împușcat mortal la 28 de ani. Trupa...

Tragedie în SUA. Rapperul Takeoff, împușcat mortal la 28 de ani. Trupa Migos, în doliu.

Tragedie în SUA. Rapperul Takeoff, împușcat mortal la 28 de ani. Trupa Migos, în doliu.

Șoc în lumea hip-hop-ului american.Takeoff, unul dintre cei trei membri ai grupului Migos, a fost împușcat mortal în noaptea de luni spre marți în Houston, Texas, potrivit presei de peste ocean.

Potrivit unor surse din cadrul poliției și martorilor de la fața locului citați de site-ul american TMZ, rapperul în vârstă de 28 de ani a fost împușcat la puțin timp după ora 2 dimineața, în timp ce se afla la o petrecere de Halloween într-o sală de bowling.

O altercație după un joc de zaruri

Takeoff și Quavo – unul dintre ceilalți membri ai grupului hip-hop, care este și unchiul lui Takeoff – jucau zaruri când a izbucnit o altercație, care a dus la un schimb de focuri. TMZ relatează că artistul a fost împușcat și declarat mort la fața locului. Alte două persoane ar fi fost lovite de focuri de armă și duse la spital, scrie Le Parisien.

Takeoff, al cărui nume real este Kirshnik Khari Ball, s-a născut în 1994 în Georgia (în sudul Statelor Unite). Trioul de familie Migos – pe care l-a format împreună cu unchiul său, Quavo, și cu vărul lui Quavo, Offset – a intrat în atenția publicului în 2013 cu piesa „Versace”, care a fost ulterior preluată de rapperul Drake. De atunci, au colaborat cu multe dintre cele mai mari nume din rap-ul american, printre care 2 Chainz, Travis Scott, Nicki Minaj și Cardi B.

author avatar
Tudor Borcea
669 afisari

3 COMENTARII

  1. Aceste gunoaie de rap niste drogati fara nici o educatie isi merita soarta Amerlica sint sute de crime pe zii .natiune degenerata de drogati si criminali

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger