AcasăȘTIRI EXTERNETragedie în largul Mării Mediterane: barcă cu 45 de persoane, scufundată!

Tragedie în largul Mării Mediterane: barcă cu 45 de persoane, scufundată!

marea-mediteranaTragedie în largul Mării Mediterne: barcă cu 45 de persoane, scufundată!

Ministerul turc al Apărării a făcut un anunţ groaznic: o barcă cu 45 de persoane la bord s-a scufundat la sud-vest de coasta Turciei. Nave și avioane turcești au lansat deja operațiuni de cătare și salvare.

Autorităţile de la Istanbul au precizat că oamenii aflați pe barca scufundată ar fi migranți.

Vremea proastă îngreunează căutările

Ministerul turc al apărării a transmis faptul că din primele informații, barca s-ar fi scufundat joi seara la 259 de kilometri sud-vest de stațiunea Kas de pe coasta Turciei.

Un avion și două fregate au ajuns în zona respectivă pentru a-i căuta pe supraviețuitori, însă misiunea este îngreunată în mod semnificativ din cauza vremii nefavorabile.

Ambarcaţiune, sufundată şi în largul insulei Creta

Nouă migranţi sunt daţi dispăruţi în sud-estul Cretei, joi seară, după ce ambarcaţiunea lor s-a scufundat, potrivit gărzilor de coastă greceşti care efectuează o amplă operaţiune de salvare.

Alţi 36 de migranţi au fost salvaţi în cursul serii de către gărzile de coastă în timp ce un elicopter Super Puma al armatei greceşti şi cinci nave militare căutau persoanele dispărute.

 

author avatar
Andrei Ștefan
227 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lasati, bai europenilor dusi cu pluta, o sa vina curand un alt transport de negrii de nisip pe post de viitori sclavi la Vatican, nu va faceti griji, ca astia se inmultesc mai rapid ca iepurasii de plus !! 🙂 Toti o sa fiti fericiti, asa cum v-a prezis starostele vostru Klaus Schwab, omul e un nazist inrait si serios, nu se incruca in micile detalii ale Plandemiei, dar poate nu le iese planul, si o sa aiba pielea pusa pe bat si criminalul ala globalist !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger