AcasăȘTIRI EXTERNETragedie în Israel, în urma unei busculade: Zeci de morți și peste...

Tragedie în Israel, în urma unei busculade: Zeci de morți și peste 100 de răniți. Imagini șocante! – VIDEO

(foto: captură video)

Dezastru în Israel – zeci de oameni și-au pierdut viața, în urma unei busculade produse în nord-estul țării, în timpul unui festival religios ce are loc anual la poalele Muntelui Meron.

Cel puțin 44 de oameni au murit, iar cel puțin 103 persoane au fost rănite, conform site-ului BBC. Din rândul victimelor care au suferit leziuni și traumatisme, 38 erau în stare critică.

Din înregistrările șocante ajunse pe internet se pot vedea desfășurările de forțe în rândul salvatorilor care au intervenit la fața locului, în noaptea de joi spre vineri, cu foarte multe ambulanțe, dar și cu elicoptere. Zeci de autospeciale au ajuns în zonă, pentru a acorda ajutor răniților. De asemenea, imaginile realizate la locul tragediei, la scurtă vreme de la producerea busculadei de proporții, surprind și mai multe trupuri fără viață, întinse pe podea, acoperite cu folie argintie.

(captură video)

Zeci de mii de persoane participau la acest festival, potrivit BBC. E vorba despre cel mai mare eveniment din Israel, de la începutul pandemiei COVID. Care a putut avea loc tocmai pe fondul relaxării restricțiilor luate în lupta contra COVID-19, ca urmare a succesului campaniei de vaccinare de la nivel național.


author avatar
Andrei Coman