AcasăȘTIRI EXTERNETragedie în Franța, în urma unui incendiu: 10 morți, inclusiv cinci copii...

Tragedie în Franța, în urma unui incendiu: 10 morți, inclusiv cinci copii – VIDEO

(sursa foto: captură Twitter BFMTV)

Incendiu cu urmări devastatoare în Franța: 10 oameni și-au pierdut viața, cinci dintre victime fiind copii. Sunt și persoane rănite, între acestea doi pompieri.

Zece persoane, inclusiv cinci copii, au murit în urma unui incendiu care a cuprins o clădire  din apropiere de Lyon, potrivit BBC.

Din primele informații, incendiul a izbucnit într-un imobil de șapte etaje din Vaulx-en-Velin. Pompierii au fost mobilizați urgent la fața locului. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri.

Patru răniți, în stare critică

S-a mai aflat că 14 oameni au fost răniți. Patru dintre ei sunt în stare critică, alte 10 persoane fiind rănite ușor, potrivit aceleiași surse. Conform oficialilor locali, doi pompieri au fost răniți.

De altfel, la fața locului au intervenit aproximativ 180 de pompieri, conform France 24. S-a reușit stingerea incendiului.

Potrivit aceleiași surse, copiii care și-au pierdut viața în urma acestui incendiu aveau vârste cuprinse între 3 și 15 ani.

Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la izbucnirea flăcărilor. Cel mai probabil, condițiile care au dus la producerea incendiului vor fi stabilite în urma unor cercetări ce vor fi făcute în perioada următoare.

author avatar
Andrei Coman
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger