AcasăȘTIRI EXTERNETragedie feroviară! 32 de morţi şi 66 de răniţi. O ţară întreagă...

Tragedie feroviară! 32 de morţi şi 66 de răniţi. O ţară întreagă este în doliu! (VIDEO)

egiptTragedie feroviară! 32 de morţi şi 66 de răniţi. O ţară întreagă este în doliu!

Un accident îngrozitor pe calea ferată a avut loc în oraşul Sohag, din sudul Egiptului. În urma coliziunii dintre două trenuri, au murit 32 de oameni, iar alţi 66 au fost răniţi.

Imagini transmise de presa locală arată vagoane de tren deraiate deasupra unui canal cu apă. „Trenurile s-au ciocnit în timp ce rulau cu viteză nu foarte mare, ceea ce a condus la distrugerea a două vagoane şi la răsturnarea unui al treilea„⁣, declară o sursă de securitate.

Accidentul a pornit de la frâna de urgenţă

Se pare că o persoană ar fi declanşat frâna de urgenţă, provocând astfel oprirea primului tren, iar cel de-al doilea l-a lovit din spate. Egiptul are una dintre cele mai vechi şi mai extinse reţele feroviare în regiune, iar accidentele soldate cu victime sunt frecvente.

În februarie 2019, o locomotivă care nu era manevrată de un mecanic a pătruns într-o platformă a staţiei de tren din Cairo, provocând un incendiu care a ucis 31 de persoane.

Din păcate, în gara de la Cairo, în 2019, o locomotivă care nu era manevrată de un mecanic a pătruns într-o platformă a staţiei de tren din Cairo, provocând un incendiu care a ucis 31 de persoane.

author avatar
Andrei Ștefan
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger