AcasăȘTIRI EXTERNETragedie de proporţii. Un tren plin cu oameni a deraiat şi a...

Tragedie de proporţii. Un tren plin cu oameni a deraiat şi a căzut într-un râu! (VIDEO)

tren austriaTragedie de proporţii. Un tren plin cu oameni a deraiat şi a căzut într-un râu!

Un tren cu zeci de copii şi adolescenţi la bord a căzut într-un râu în Austria, provocând rănirea a cel puţin zece persoane, chiar cu o zi înainte de începutul vacanţei şcolare.

Din primele informații, 17 oameni au fost răniți. Accidentul s-a produs în apropierea frontierei dintre Siria și Salzburg. Pompierii spun că, la momentul producerii accidentului, în tren se aflau 56 de persoane, inclusiv mulți elevi.

Cum s-a întâmplat accidentul?

Accidentul a survenit la puţin timp după orele 07:00 (05:00 GMT), lângă Kendlbruck. Un vagon al unui tren regional a căzut aproximativ 4 metri peste terasamentul râului Mur şi s-a oprit în apele lui, potrivit postului public austriac ORF.

Potrivit serviciului pentru situaţii de urgenţă, şinele de tren erau acoperite cu rădăcini sau ceva similar după o furtună. Majoritatea celor 50 de pasageri erau copii sau tineri, care se duceau în oraşul Tamsweg, importantă destinaţie pentru elevii din regiunile învecinate.

Cum se simt victimele?

Cele 17 victime nu au suferit răni care să le pună viața în pericol. Cu toate acestea, sunt încă pasageri dați dispăruți, serviciile de urgență începând căutările în aval.

Răniţii au fost transportaţi la spital cu elicopterul. Un elicopter se află încă la fața locului pentru a fi pregătit să intervină în eventualitatea descoperirii unor noi victime.

author avatar
Andrei Ștefan
400 afisari

1 COMENTARIU

  1. Băi două nume mici, ce graniță este între Siria și Salzburg, idiotule!? TÎMPITULE!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger