AcasăȘTIRI EXTERNETragedie cumplită pentru Bill Gates, în plină pandemie de coronavirus! Miliardarul e...

Tragedie cumplită pentru Bill Gates, în plină pandemie de coronavirus! Miliardarul e distrus

bill gatesTragedie cumplită pentru Bill Gates, în plină pandemie de coronavirus! Miliardarul e distrus (sursa foto: cnn.com)

Tatăl cofondatorului Microsoft, Bill Gates, a murit luni, a transmis miliardarul. William Henry Gates al II-lea avea 94 de ani.

„Am avut mult timp să reflectăm cât de norocoși am fost să-l avem alături de noi atâția ani pe acest om extraordinar”, a scris Bill Gates pe blogul său oficial.

William Henry Gates era veteran de armată și partener fondator al unei firme de avocatură din Seattle, transmite CNN.

Miliardarul i-a scris un necrolog emoționant, în care a descris copilăria minunată pe care a trăit-o alături de tatăl său. „Eu și surorile mele, Kristi și Libby, suntem foarte norocoși că am fost crescuți de mama și tatăl nostru. Ne-au încurajat constant și au fost întotdeauna răbdători cu noi. Știam că dragostea și sprijinul lor erau necondiționate”, a transmis Bill Gates.

Fundația Bill & Melinda Gates a fost ideea lui

Cofondatorul Microsoft a spus că tatăl său a insistat să înființeze organizația caritabilă de care s-a ocupat în ultimii ani, după ce s-a retras de la conducerea Microsoft. „Fundația Bill & Melinda Gates nu ar fi fost ce este astăzi fără tatăl meu. Mai mult decât oricine altcineva, el a modelat valorile fundației.”, a scris Gates. Tatăl miliardarului american a fost implicat în conducerea fundației încă de la înființare, în anul 2000.

Cauza morții nu a fost făcută publică de către familie, dar s-a comunicat faptul că William Gates al II-lea avea o stare de sănătate tot mai precară. „Oamenii îl întrebau pe tatăl meu dacă el este adevăratul Bill Gates. În realitate, era tot ceea ce încercam să fiu”, a scis Bill Gates.

Pe lângă Bill, William Henry Gates a mai avut două fiice împreună cu prima soție, Mary Maxwell. Gates senior s-a recăsătorit după moartea acesteia, în 1994, cu Mimi Gardner.

author avatar
Andreea Vlad
564 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger