AcasăȘTIRI EXTERNETragedie aviatică: au murit şapte oameni! Imagini VIDEO cu un puternic impact...

Tragedie aviatică: au murit şapte oameni! Imagini VIDEO cu un puternic impact emoţional!

nigeria planeTragedie aviatică: au murit şapte oameni!

Din păcate, Nigeria a fost zguduită de o tragedie aviatică! Un avion de mici dimensiuni al forţelor aeriene nigeriene s-a prăbuşit chiar în faţa aeroportului din Abuja duminică, din cauza unei defecţiuni la motor.

Toate cele şapte persoane de la bord au murit. Aeronava Beechcraft KingAir B350i s-a prăbuşit în timp ce se întorcea la aeroportul Abuja, după ce raportase pana la motor când era în drum spre Minna, a spus oficialul.

Oraşul Minna se află la aproximativ 110 kilometri nord-vest de Abuja.

În SUA, au căzut bucăţi dintr-un avion

Motorul unui avion a explodat în zbor, iar bucăţi din fuzelaj şi din dotările tehnice ale aeronavei au ajuns la sol, printre casele oamenilor. Acest episod periculos s-a întâmplat în localitatea Broomfield, în statul american Colorado, dar din fericire nimeni nu a fost rănit.

Boeingul 777-200 care decolase din Denver și se îndrepta către Honolulu, având 241 de oameni la bord, a avut probleme la motorul din dreapta la scurt timp după decolare și a trebuit să efectueze o aterizare de urgență.

Aeronava s-a întors din drum și a aterizat în siguranță pe aeroportul internațional Denver. Nimeni nu a fost rănit nici la bord, nici la nivelul solului.

author avatar
Andrei Ștefan
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger