AcasăȘTIRI EXTERNETom Hanks către cei care nu poartă mască: “Să vă fie rușine!”

Tom Hanks către cei care nu poartă mască: “Să vă fie rușine!”

Celebrul actor, recompensat cu Oscar pentru „Forrest Gump” şi „Philadelphia”, este unul dintre cei mai cunoscuți supraviețuitori  COVID-19 din lume.  Împreună cu soția sa, Rita Wilson, au fost două dintre primele vedete care au anunțat că au contractat virusul.

În timpul unei conferințe de presă pentru filmul său „Greyhound”, care debutează pe 10 iulie pe Apple TV, Tom Hanks a lansat un apel pentru admiratorii săi încercând să-i conștientizeze asupra riscurilor la care se expun dacă nu respectă măsurile de siguranță sanitară și i-a rugat să  poarte mască, pentru a minimiza șansele răspândirii virusului: ”Sunt trei lucruri pe care să le faceți: să purați mască, să vă spălați pe mâini și să păstrați distanța fizică. Lucrurile sunt atât de simple, atât de ușoare. Dacă cineva nu le poate pune în practică, nu pot să vă zic decât să vă fie rușine”. Hanks și Wilson au fost diagnosticați cu coronavirus în martie, în Australia. Tom era prins în pre-producțiile filmului Elvis Presley în care îl interpreta pe managerul legendarului cântăreț, colonelul Tom Parker. „Am avut timp de zece zile simptome extrem de deranjante, dar din fericire nu periculoase”, a mărturisit actorul pentru revista People. Hanks a declarat că Hollywoodul „nu are nicio idee” cu privire la data când se vor putea relua filmările, oprite din cauza pandemiei de coronavirus.California, unul dintre principalele focare de coronavirus din Statele Unite, a dat recent undă verde studiourilor pentru a relua filmările, cu condiţia respectării unor reguli sanitare stricte, însă majoritatea producţiilor sunt încă oprite, iar Hanks nu îşi imaginează o reluare a filmărilor curând.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
175 afisari

4 COMENTARII

  1. Dute dracului de dobitoc cu masca ta , ca faci parte din elita iluminatilor !….firial dracului sa fii cu nevastata in brate ! la mistooooooooooo te-ai imbolnavit de Covid in australia …..marsssssssssssssssssssssss slugoiuleeeeeeeeeeeeeeee nenorocit si parvenit ! ……..tu nu esti baaaaaaaaaaaaa actor esti o slugaaaaaaaaaaaaa!

    • Carmen, bine spus. Bine punctat. Toti slugoii care s-au declarat „bolnavi”de COVID 19 au supravietuit miraculous. NU a crapat niciunul
      Nici nu ai cum muri din cauza unui virus care nici nu exista.

  2. Hai sictirrrrrrrrrrrrrrrrrr bouleeeeeeeeeee cu nevasta-ta in brate !……..e ce sa iti spun ati avut covidddddddddd! mincinosiiiiiii dracului ! da-ti bine la public ! parvenitilorrrrrrrrrrrr ! jos cu voi sugatori de pule !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger