AcasăȘTIRI EXTERNETeroare pe aeroport. A scos pistolul și a început să tragă în...

Teroare pe aeroport. A scos pistolul și a început să tragă în oameni. Imagini șocante – VIDEO

politieTeroare pe aeroport. A scos pistolul și a început să tragă în oameni. Imagini șocante - VIDEO / captură video

O femeie a deschis focul luni, 25 iulie, pe un aeroport din Texas și a fost arestată imediat de poliție, eveniment care nu a provocat victime, dar a provocat panică în rândul pasagerilor.

Cu puțin timp înainte de ora 11:00, o femeie de 37 de ani s-a prezentat lângă ghișeele aeroportului Dallas Love Field și apoi a mers la toalete, a relatat șeful poliției din Dallas, Eddie Garcia, în timpul unui interviu briefing.

O femeie a început să tragă cu un pistol pe un aeroport din Texas

Ea a ieșit cu capul acoperit de „o glugă”, a scos un pistol și a început să tragă mai multe focuri „a priori spre tavan”, pentru un motiv care rămâne necunoscut, a adăugat el, potrivit Le Figaro.

Un ofițer a neutralizat-o împușcând-o în picioare. După ce a fost arestată, agresoarea a fost transferată la spital pentru îngrijiri medicale.

Haos pe aeroport

Împușcăturile au declanșat haos în aeroport, foarte aglomerat în această perioadă de vară. Pasagerii au fugit, au strigat sau s-au acoperit, a informat presa locală. Zborurile au fost suspendate temporar până la calmarea situației.

Statele Unite sunt încă răvășite de o serie de împușcături deosebit de sângeroase, în special într-un supermarket frecventat de afro-americani (10 morți, 14 mai), o școală din Texas (21 de morți, 24 mai) sau o paradă de Ziua Națională (7 morți, 4 iulie).

author avatar
Andreea Vlad