AcasăȘTIRI EXTERNETeroare la Londra. Atac armat la o biserică catolică, sunt mai mulți...

Teroare la Londra. Atac armat la o biserică catolică, sunt mai mulți răniți – VIDEO

Șase persoane au fost rănite, dintre care una grav, în urma unui atac cu armă de foc într-o biserică din Londra, în timpul unei slujbe de înmormântare. Poliția a lansat un apel la martori pentru a-i găsi pe făptași, care au fugit cu o mașină.

O fetiță de 7 ani se află în stare critică, alături de alte cinci persoane care au fost rănite de gloanțe, sâmbătă, într-o biserică din Londra, în Marea Britanie.

S-a tras dintr-o mașină aflată în mișcare

https://www.youtube.com/watch?v=k_RtiwEt-x0

 

Credincioșii care participau la o slujbă pentru o mamă și o fiică care au murit în noiembrie au fugit țipând din biserica catolică din capitală atunci când au răsunat împușcăturile.

„Investigațiile inițiale sugerează că focurile de armă au fost trase dintr-un vehicul în mișcare, care a plecat apoi de la locul faptei”, a precizat Poliția Metropolitană din Londra într-un comunicat, în timp ce a făcut apel la martori.

https://www.youtube.com/watch?v=lqVd4Y7ccks

Pe lângă fetița de șapte ani, o altă fetiță de 12 ani și patru femei au fost rănite în împușcăturile care au răsunat în apropierea stației aglomerate Euston. Fata de 12 ani a fost externată din spital după ce a fost tratată pentru răni minore la picior.

Alte patru femei, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, sunt încă în spital, dar viața lor nu este în pericol, a precizat poliția.

Un martor a declarat pentru site-ul de știri MyLondon că împușcăturile au fost trase în timp ce persoanele îndoliate care participaseră la slujbă priveau la eliberarea unor porumbei, informează Ouest-France.

Preotul care a oficiat funeraliile Jeremy Trood, a declarat că a oficiat o slujbă în onoarea Sarei Sanchez, în vârstă de 20 de ani, și a mamei sale, care au murit la o lună distanță în noiembrie, prima din cauza leucemiei, iar cea de-a doua din cauza unei tromboze.

author avatar
Tudor Borcea