AcasăȘTIRI EXTERNETEROARE în SUA. Șapte victime într-un atac armat din Philadelphia - VIDEO

TEROARE în SUA. Șapte victime într-un atac armat din Philadelphia – VIDEO

atac armat

Continuă seria atacurilor sângeroase în SUA. Teroarea armelor de foc lovește din nou, de data aceasta în Philadelphia.

Şapte persoane, între care un copil de doi ani şi patru adolescenţi, au fost împuşcate şi rănite pe o stradă din Philadelphia (SUA), potrivit Reuters.

Majoritatea victimelor sunt copii

Mama copilului de doi ani se află printre victime, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, şeful Poliţiei din Philadelphia, Danielle Outlaw. Cel mai grav rănit este un adolescent care se află în stare critică, a adăugat ea.

Doi adolescenți de 16 ani au fost împușcați. Unul a fost împușcat în brațul stâng, în timp ce celălalt a fost lovit în brațul drept și coapsa stângă, potrivit poliției. Un băiat de 13 ani a fost împușcat în mâna stângă, spun autoritățile.

Un băiat de 17 ani a suferit și el o rană la coapsa stângă. Toți au fost plasați în stare stabilă la spitalele locale. Poliția spune că la fața locului se aflau aproximativ 28 de gloanțe. Poliția din Philadelphia caută acum trei suspecți și mașina în care se aflau când au produs atacul.

Împuşcăturile au avut loc la scurt timp după ora locală 18.00 (23.00 GMT), la doar zeci de metri de o şcoală primară, dar Outlaw a afirmat că se pare că incidentul nu a început acolo.

”Ca părinte, înţeleg teama pe care o au oamenii”, a spus Outlaw.

author avatar
Andreea Vlad
282 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger