AcasăȘTIRI EXTERNETEROARE în Rusia. Motivul pentru care cetăţenii de rând nu se RĂSCOALĂ...

TEROARE în Rusia. Motivul pentru care cetăţenii de rând nu se RĂSCOALĂ încă împotriva lui Putin

Forțele ucrainene au cucerit aproximativ 2.500 de kilometri pătrați în cadrul contraofensivei din zona Harkov, până la data de 9 septembrie, conform Institutul pentru Studiul Războiului.

Dacă ucrainenii reușesc să întrerupă GLOC-urile rusești, atunci vor avea ocazia de a crea un „cazan” în jurul lui Izium și de a destrăma o mare parte din pozițiile rusești din nord-estul Ucrainei.

Cetăţenii ruşi nu pot scpăa de dictator?

Leonid Volkov, liderul de cabinet al opozantului rus Aleksei Navalnîi, a spus că nici nemții sau spaniolii n-au putut să-i sfideze pe Hitler sau Franco.

Toată lumea spune că rușii nu sunt pregătiți să scape de dictatorul lor, de torționarul lor. Da, rușii nu sunt pregătiți să facă asta. Sunt de acord. Dar nu le poți reproșa lucrul ăsta. Sunt de acord cu prima parte, dar sunt complet în dezacord când sună ca un reproș.

Din acest motiv, când oamenii îmi spun că rușii trebuie criticați pentru asta, mă enervez foarte tare.

Pentru 22 de ani, Putin a băgat oameni în închisoare, i-a bătut, le-a furat sume mari de bani. Ce știm noi despre corupția Rusiei, după un studiu de 12 ani, e doar vârful icebergului. Nu vedem încă dimensiunea reală. S-au furat trilioane”, a declarat Volkov.

Kremlinul tace

Kremlinul refuză să se refere în mod public la succesele ucrainene din regiunea Harkov, dar contraofensiva l-a determinat probabil pe președintele rus Vladimir Putin să convoace vineri o reuniune cu cei mai importanți oficiali politici și de securitate ruși.

Este probabil ca forțele ucrainene să opereze în mai multe direcții în regiunea Herson.

author avatar
Andrei Ștefan