AcasăȘTIRI EXTERNETeroare în America: a intrat cu mașina în Capitoliu! / Câte atacuri...

Teroare în America: a intrat cu mașina în Capitoliu! / Câte atacuri armate au avut loc în weekend în SUA – VIDEO

Teroare în America: au răsunat iar împușcături. Mai multi oameni, răniți. Poliția, în alertă maximă - VIDEO (foto: captură video youtube)

Polițiștii americani au intrat în alertă după ce au fost raportate împușcături atât în Nebraska, cât și în statul Illinois. Însă cel mai grav incident a avut loc la Washington DC , chiar în fața Capitoliului!

În primă fază, au fost apeluri care semnalau mai multe focuri de armă ce s-ar fi auzit în parcarea de la Westroads Mall, din Omaha, Nebraska. Incidentul care a pus în alertă poliția s-ar fi produs duminică dimineață, înainte ca respectivul centru comercial să se deschidă.

Conform fox3now.com, polițiștii erau în căutarea unui autoturism Toyota, de culoare albastru închis, fără plăcuțe de înmatriculare, în care se aflau un bărbat și două femei care se presupune că ar fi fost implicat în acest incident.

Nu se știe ce anume s-a întâmplat exact în respectiva parcare și nici dacă au fost persoane rănite în urma acestui incident armat.

Trei persoane împușcate într-o parcare

Nu este singurul incident armat semnalat în SUA în ultimele ore. Cel puțin trei oameni au fost împușcați în afara parcului de distracții Six Flags Great America, din Gurnee, Illinois, potrivit independent.co.uk. Totul s-a întâmplat duminică seară.

Iar din câte au anunțat oficialii parcului, ar fi fost vorba despre împușcături provenite dintr-o mașină aflată în parcare, care apoi a părăsit zona. Două dintre persoanele rănite au fost duse la spital, conform aceleiași surse.

Din câte se poate vedea din imagini, zona a fost împânzită de mașini ale poliției.


Incident la Capitoliu: a intrat cu mașina într-o barieră!

(foto: captură video youtube)

De asemenea, tot duminică dimineață, un bărbat aflat la volanul unei mașini a lovit o barieră din apropierea Capitoliului american, înainte de a deschide focul și, într-un final, de a se sinucide. Conform cbsnews.com, s-a întâmplat cu puțin după ora 4 dimineață, iar după ce mașina s-a izbit de barieră, autoturismul a fost cuprins de flăcări. Bărbatul a tras apoi mai multe focuri de armă în aer, înainte de a se împușca. Nimeni altcineva nu a fost rănit.

Incidentul a avut loc aproape de Capitoliul SUA, fiind anchetat de către polițiști. Nu se cunosc motivele care ar fi putut duce la acest episod. Din primele informații transmise de Poliţia Capitoliului, nu pare că bărbatul a vizat vreun membru al Congresului, care sunt în prezent în concediu.

author avatar
Andrei Coman
263 afisari

1 COMENTARIU

  1. ZIARE.COM SITE-ul. NEO-NAZISTILOR SI BOSOROGILOR COMUNISTI SUPARATI RAU PE UNII CE CRITICA ARTICOLELE LOR PUPINCURISTE SI STERG COMENTARIILE

    GLOABELE IMPUTITE ANALFABETE SI LINGAII IN CUR DE PE ZIARE COM OFTICATE CA NU SUNT DE ACORD CU EI , SANCTIONEAZA , CENZUREAZA SI INJURA CITITORII CU CLONE CREATE DE EI LA RUBRICA COMENTARII

    FUTU_VA NEAMU IN GURA ZIARE.COM , JEGURI PARVENITE , SI COPISTI MUISSTI

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger