AcasăȘTIRI EXTERNETerifiant: Cinci morți și mai mulți răniți după ce o mașină a...

Terifiant: Cinci morți și mai mulți răniți după ce o mașină a lovit un grup de pietoni, în China. Năucitor ce a făcut șoferul după accident!

sursa foto: Helen Wang/Twitter

Detalii înfiorătoare ies la iveală după un accident soldat cu mai multe victime – morți și răniți. Nenorocirea a avut loc în Guangzhou, China.

Poliția chineză a arestat un bărbat care a lovit cu mașina mai mulți pietoni în Guangzhou, ucigând cinci oameni și rănind alți 13, potrivit BBC. Din primele informații, e vorba despre un tânăr de 22 de ani. Totul s-a întâmplat miercuri seară, la o oră de vârf, într-o intersecție aglomerată din oraș. Situația a stârnit indignare publică, mulți acuzând că șoferul ar fi lovit oamenii în mod intenționat.

Ce a făcut șoferul

foto: captură video

Videoclipuri postate online îl arată pe tânăr coborând din mașină și aruncând bancnote în aer, la scurt timp după accident, potrivit aceleiași surse.

Imagini șocante, de la locul dramei, au apărut pe rețelele de socializare. Sunt cadre absolut înspăimântătoare.

Se așteaptă ca oamenii legii să facă o anchetă și să stabilească exact condițiile în care s-a produs tragedia rutieră din Guangzhou. Din imaginile surprinse la fața locului se poate observa că în zonă au ajuns mai mulți polițiști.


Atenție, vă avertizăm că urmează imagini șocante!

author avatar
Andrei Coman