AcasăȘTIRI EXTERNETerifiant: Cinci morți și mai mulți răniți după ce o mașină a...

Terifiant: Cinci morți și mai mulți răniți după ce o mașină a lovit un grup de pietoni, în China. Năucitor ce a făcut șoferul după accident!

sursa foto: Helen Wang/Twitter

Detalii înfiorătoare ies la iveală după un accident soldat cu mai multe victime – morți și răniți. Nenorocirea a avut loc în Guangzhou, China.

Poliția chineză a arestat un bărbat care a lovit cu mașina mai mulți pietoni în Guangzhou, ucigând cinci oameni și rănind alți 13, potrivit BBC. Din primele informații, e vorba despre un tânăr de 22 de ani. Totul s-a întâmplat miercuri seară, la o oră de vârf, într-o intersecție aglomerată din oraș. Situația a stârnit indignare publică, mulți acuzând că șoferul ar fi lovit oamenii în mod intenționat.

Ce a făcut șoferul

foto: captură video

Videoclipuri postate online îl arată pe tânăr coborând din mașină și aruncând bancnote în aer, la scurt timp după accident, potrivit aceleiași surse.

Imagini șocante, de la locul dramei, au apărut pe rețelele de socializare. Sunt cadre absolut înspăimântătoare.

Se așteaptă ca oamenii legii să facă o anchetă și să stabilească exact condițiile în care s-a produs tragedia rutieră din Guangzhou. Din imaginile surprinse la fața locului se poate observa că în zonă au ajuns mai mulți polițiști.


Atenție, vă avertizăm că urmează imagini șocante!

author avatar
Andrei Coman
412 afisari

4 COMENTARII

  1. Chinezul nu se pricepe sa faca ceva de calitate……trebuia sa foloseasca o basculanta sau un cap tractor de TIR….data viitoare sa iasa mai spectaculos…cu televiziunea in direct…chemati Hantena Mankatzashh

  2. Vai de capu lui ce-l asteapta! Daca nu arunca cu bani in aer dupa accidentul cauzat poate scapa de pedeapsa capitala..

  3. Astia sunt lupii singuratici, oameni care au pierdut tot sau pe aproiape, sau au luat-o razna din cauza a ceea ce se intampla. Nu mai au chef de viata dar vor sa ii ia si pe altii dupa ei. Cum a fost francezul acela care a ucis de curand niste kurzi. Dorea sa se sinucida dupa, dar sa mai ia cativa cu el. Fara regrete.
    Din pacate, restrictiile din pandemie, fortarile, abuzurile autoritatilor si totodata perspectivele numai negre pentru viitor vor duce ca multi sa ia aceasta cale.
    Ma rog sa nu fiu prin preajma cand vreunul va face cine stie ce minune din asta pe la npoi. O sa fie din ce in ce mai multe. Cred ca guvernantii chiar nu realizeaza ca oamenii sunt ca un elastic intins la maxim. Mai ales aia care nu s-au exteriorizat ca ”sunt cetateni buni”.
    Noi astia care ne-am mai revoltat, am mai injurat chestii suntem bine. Am trecut de stres, ne detasam pe zi ce trece, am procesat deja ce va fi si fiecare vom face ce avem de facut pentru noi, pentru viitor. M-am hotarat sa renunt si la a mai citi stiri pentru ca oricum nu este nimic nou si stiu ce se va intampla, dar asa, din cand in cand ma mai uit, insa deja trec zile si chiar saptamani fara sa citesc presa.
    Insa cei care au trait cu speranta, in negare, care abia acum proceseaza si accepta ce s-a intamplat si ce o sa vina, de acolo o sa vina cel mai mare pericol.
    Si de la cei vaccinati care au furie si ciuda pe ce lis e intampla – nu tuturor, dar multi o sa aiba sau au deja probleme mari si unii au ciuda nu pe autoritati ci pe nevaccinati gen sa moara si capra vecinului. M-as abtine sa ma laud cu statutul de nevaccinat, nu as aduce asta in discutie, mai ales cu cineva care spune ca are probleme de la vax. O sa te daboteze chit ca o spun sau nu, chit ca nu realizeaza. Multi oameni sunt invidiosi si ciudosi si cum multi sunt si lasi nu o sa mearga spre autoritati dar o sa le faca mizerii celor care au scapat, asa ca tacerea este de aur. Parerea mea, daca nu este necesar, mai bine nu ne laudam degeaba

  4. Chinezoiul asta singuratic sigur a pierdut macar cativa membrii de familie, ca urmare a Jocurilor Plandemice din China, asa ca ce altceva putea sa faca, sa mearga la ursuletul panda de Xi, la komunistul ala de kapitalist feroce ordinar, si sa ii zica ce ? E clar ca s-a gandit ca macar sa ramana in istorie si el cu ceva, si a cam si reusit 🙂 Faza nasoala e cu ceilalti pe care deja i-a si trimis afara din lagarul komunist-kapitalist-nazist din China, aia au primit numai bilete dus 🙂 Hai, ca incep sa apara pe scena lumii demente a nazistului de Klaus Schwabb, primii kamikaze plandemici 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger