AcasăȘTIRI EXTERNETentativă de ASASINAT asupra lui Vladimir Putin. Cine a avut curajul?

Tentativă de ASASINAT asupra lui Vladimir Putin. Cine a avut curajul?

Vladimir Putin ar fi fost ţinta unei tentative de asasinat care ar fi avut loc la scurt timp după ce Rusia a invadat Ucraina, în data de 24 februarie.

Potrivit lui Kyrylo Budanov, general-maior şi comandant al Departamentului de Informaţii din cadrul Armatei Ucrainene, cei care au încercat să-l ucidă pe preşedintele rus au fost reprezentanţi din regiunile Caucauz, Armenia, Azerbaijan şi Georgia.

Putin ar fi fost atacat în mod direct

Budanov a afirmat că liderul de la Kremlin ar fi fost atacat în mod direct.

Au fost tentative de a-l asasin pe Putin. Chiar a fost atacat în mod direct, nu în urmă cu mult timp. Nu există informaţii publice despre acest eveniment, dar el a fost unul real, a existat. A fost o tentativă nereuşită, dar a existat în realitate”, a declarat Kyrylo Budanov pentru Ukrainska Pravda.

În 2017, într-un interviu acordat regizorului american Oliver Stone, Vladimir Putin a declarat că până la acel moment au existat nu mai puţin de cinci tentative de asasinat care l-au vizat.

author avatar
Andrei Ștefan
936 afisari

5 COMENTARII

  1. A propos de acest simulacru de concurs EUROVIZION. Înțelegem ca simpatia in momentul de fața este pentru Ucraina, dar sa anulezi voturile ROMSNIEI și sa spui ca nu a fost conexiunea OK. Este o mare mizerie.!
    Din acest motiv, pentru modul in care reprezentantul EBU a făcut aceasta mizerie, România trebuie sa aibă demnitatea sa se retragă rapid.!!!

    • cu cat e mai multa putere (adica la case mai mari), cu atata e mai mare sansa de asasinate, care pot reusi (rareori) ori esua (deseori); asta se intampla din vechime pana acum; dar in general chestiunile astea se baga sub pres

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger