AcasăȘTIRI EXTERNETensiuni între Klitschko și Zelenski. Primarul Kievului: „Nu vreau să mă implic...

Tensiuni între Klitschko și Zelenski. Primarul Kievului: „Nu vreau să mă implic în bătălii politice! Am lucruri de făcut în oraș”

volodimir zelenskiTensiuni între Klitschko și Zelenski. Primarul Kievului: „Nu vreau să mă implic în bătălii politice! Am lucruri de făcut în oraș”

Primarul Kievului Vitali Klitschko i-a răspuns duminică președintelui Ucrainei care l-a criticat cu privire la măsurile de ajutor pentru locuitorii capitalei astfel încât aceștia să reziste întreruperilor de curent.

Edilul ucrainean a calificat disputa drept un „nonsens” pe fondul campaniei militare a Rusiei în Ucraina.

Vitali Klitschko denunță jocuri politice

Fostul pugilist profesionist a spus că 430 de „centre de încălzire” îi ajută pe rezidenți să facă față efectelor atacurilor Rusiei asupra centralelor electrice și mai mult de 100 au fost planificate în caz de condiții extreme.

„Nu vreau să mă implic în bătălii politice, în special în situația actuală”, a spus Klitschko într-un videoclip postat pe Telegram. „Este fără sens. Am lucruri de făcut în oraș.”, a mai spus el.

Klitschko, care a fost implicat în mai multe dispute cu Zelenski înainte de invazie, a declarat că aliații președintelui s-au angajat în „manipulări” cu privire la eforturile orașului, inclusiv „fotografii de neînțeles” postate online.

„Pentru a spune lucrurilor pe nume, acest lucru nu este frumos. Nici pentru ucraineni, nici pentru partenerii noștri străini”, a declarat Klitschko. „Astăzi, ca niciodată înainte, toată lumea trebuie să se unească și să lucreze împreună. Iar aici avem un fel de jocuri politice”.

Președintele Ucrainei a remarcat săptămâna trecută că au existat o mulțime de plângeri cu privire la măsurile adoptate în capitală. În discursul său video de vineri, 26 noiembrie, Zelenski a declarat că primarul Kievului nu a făcut suficient pentru a ajuta locuitorii asediați.

author avatar
Andreea Vlad
488 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai klitscko, da-i un cap in gura la pitikul kokainoman din Kievul azovist-banderist, nu vezi ca actorasul ratat si drogat te face de kakat in fiecare zi, ce mare boxer ai fost tu in viata ta de parazit social daca il lasi sa isi faca de cap ? Ha ha ha 🙂 Cel mai bine e daca incepeti sa va bombardati reciproc, ala pe tine ziua, iar tu pe el noaptea, macar va mai distrati si voi, ca oamenii cavernelor 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger