AcasăȘTIRI EXTERNE„Republică bananieră!”. Guvernatorul Floridei reacționează după percheziile FBI la reședința lui Trump

„Republică bananieră!”. Guvernatorul Floridei reacționează după percheziile FBI la reședința lui Trump

„Țară bananieră!”. Guvernatorul Floridei reacționează după percheziile FBI la reședința lui Trump / Foto: printscreen

Guvernatorul republican Ron DeSantis a criticat descinderea FBI la complexul Mar-a-Lago al fostului președinte Donald Trump din Palm Beach, Florida, SUA.

DeSantis a trimis un tweet luni seară, în timp ce s-a raportat că descinderea agenților Biroului Federal de Investigații a fost legată de modul în care Trump a gestionat dosarele prezidențiale, inclusiv documente clasificate, după ce a părăsit funcția.

Trump, victima „persecuției politice”

„Descinderea de la MAL este o altă escaladare în armarea agențiilor federale împotriva oponenților politici ai regimului, în timp ce oameni ca Hunter Biden sunt tratați cu mănuși. Acum, Regimul primește încă 87.000 de agenți IRS (Internal Revenue Service, fiscul american) pe care să-i folosească împotriva adversarilor săi? Republică bananieră”, a scris DeSantis pe Twitter.

Guvernatorul, considerat unul dintre principalii candidați republicani la alegerile prezidențiale din 2024, dacă se va lansa în campanie, s-a referit la ancheta federală asupra lui Hunter Biden și la prevederea de 46 de miliarde de dolari din Legea privind reducerea inflației, care ar putea duce la angajarea a peste 80.000 de agenți suplimentari ai Fiscului, scrie Washington Examiner.

DeSantis a fost un aliat al lui Trump, primind sprijinul fostului președinte în timpul primei sale candidaturi la funcția de guvernator în 2018.

Anunțând că Mar-a-Lago a fost percheziționată luni, Trump a spus într-o declarație că este victima unei „persecuții politice”. Departamentul de Justiție și FBI au refuzat să comenteze pe această temă.

author avatar
Tudor Borcea
865 afisari

2 COMENTARII

  1. NO RETREAT NO SURRENDER…NEVER EVER EVER GIVE UP…FIGHT FOR YOUR DREAMS…IN GOD WE TRUST

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger