AcasăȘTIRI EXTERNETancuri occidentale pentru Ucraina. Ultimul răspuns al lui Vladimir Putin pentru Zelenski

Tancuri occidentale pentru Ucraina. Ultimul răspuns al lui Vladimir Putin pentru Zelenski

Kremlinul a declarat vineri că livrarea de tancuri către Ucraina nu va „schimba nimic” în situația de pe teren, acuzând țările occidentale că întrețin „iluzia” unei posibile victorii militare a Kievului.

Comentariile Moscovei vin în contextul în care țările care sprijină Ucraina din punct de vedere militar se întâlnesc vineri în Germania pentru a discuta despre noi livrări de arme, într-un moment în care președintele Volodimir Zelenski cere tancuri grele și blindate.

„Nu vor schimba nimic, doar probleme noi”

„Astfel de livrări (de tancuri) nu vor schimba nimic în mod fundamental, ci vor crea noi probleme pentru Ucraina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citând sarcina „întreținerii și reparării” vehiculelor avariate.

„Importanța livrării unor astfel de arme nu trebuie exagerată și nici capacitatea lor de a schimba ceva (…) Nu vor schimba nimic în ceea ce privește progresul părții ruse în vederea atingerii obiectivelor sale””, a adăugat el.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a acuzat, de asemenea, țările occidentale că „se agață de iluzia dramatică că Ucraina poate câștiga pe câmpul de luptă”, informează RTBF.

„Constatăm implicarea indirectă și directă a țărilor NATO (în conflict), auzim declarații, vedem că voința de implicare devine din ce în ce mai dominantă” a continuat el.

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin a mai spus că relațiile dintre Moscova și Washington au ajuns acum la „cel mai scăzut nivel din istorie”, adăugând că nu vede „speranțe de îmbunătățire în viitorul apropiat”.

author avatar
Tudor Borcea
1.151 afisari

18 COMENTARII

    • Nu isi fac deloc iluzii. Rusia poate si TREBUIE nimicta nu invinsa dar in niciun caz de lgbtistoblmisti!

  1. Cum cred capetele de guma din usa si ue ca poate fi infrant putin? Daca incepe sa piarda da 2-3 bombe nucleatre si incheie treaba!

    • E si o vorba: „Dupa mine Potopul”, prostanii de la Evropa si Murika nu prea tin cont de asta. Si mai e inca una: „Nu te pune cu nebunul, n-are nimic de pierdut, asa ca nu-i pasa.”

  2. Sa i se dea urgent lui Jelenschi teancur cat mai grele si fara numar. Sa i se umple si frigiderul.

  3. Un lucru e clar,rusii nu vor pierde,asta e sigur!
    E singura posibilitate sa ridicam capul noi amaratii din Romania,daca nu satanisti o sa ne mananca cu fulgi cu tot!

  4. Sa fie clar ,ii urasc din rarunchi pe mujicii primitivi si criminali
    Dar asta nu inseamna ca sunt prost si nu am luciditate
    Criminalul de Putin si clica lui vor merge pana la capat cu aventura lor in Ucraina ,chiar daca vor apela la arme nucleare
    Deci nu se vor lasa invinsi fiindca risca destramarea federatiei si judecarea lor la tribunalul international drept criminali de razboi
    Cred ca pana la urma se va ajunge macar la un armistitiu ,dar dupa ce au ,,ciupit” macar ceva teritorii ucrainene ,ca sa nu zica ca nu au iesit pe plus .

  5. UA ii trebuie cel putin 1000 de buc tancuri, in caz ca stiu ce sa faca cu ele ! Cum nici una nici cealalta nu au si nu stiu le uram succes in lupta cu nebunul !

  6. Daca trimisul de arme si bani ar fi rezolvat ceva s-ar fi vazut pana acuma. Unele surse spun ca sant si cateva zeci de mii de soldati nato in ucraina, inclusiv din romania? Atata timp cat nimeni nu renunta inevitabil se va ajunge la un conflict direct intre nato si rusia. Conflict care probabil va duce la desfiintarea nato

  7. Era tancurilor a apus. Nu stiu ce vrea dar stiu ca antrenamentul dureaza si 3 ani sa deprinzi formatia. Au sfanta Javelina aia e tot.
    Ca iti da pomana unu 10 altu 3 aia e nimic. Daca nu ai tu armele tale esti nimic.

  8. Hai sa ne gandim la cati oameni pot mobiliza rusii si la cati oameni pot mobiliza ucrainienii+ue….hai sa ne gandim la cat material militar pot produce rusii si la cat material militar pot produce ucrainienii +ue.
    In al doilea razboi mondial americanii au razbatut nu din cauza tehnologiei ci din cauza numarului imens de tancuri,tunuri si alte acareturi la fel si rusii….vedeti batalia de la Kursk….acolo rusii au avut 15-17 tancuri impotriva a unuia german,Tiger….
    Ne facem iluzii desarte ca ucraina +ue vor razbi impotriva rusiei in razboiul din ucraina…rusii nu au nici un motiv sa foloseasca arme nucleare,chiar si tactice,atata timp cat ei ,rusii ,pot mobiliza peste 2,5 milioane MILIOANE ,de oameni pentru razboiul din ucraina….ucraina spune ca rusii au pierdut peste 120000 de oameni pana acum,dar nu spun cati oameni au pierdut ei,ucrainienii+ue…asa ca sa nu va asteptati la altceva decat la o capitulare neconditionata a ucrainei in urmatoarele trei luni,cu tot ajutorul ue….

  9. La sfarsitul celui de al doilea razboi mondial,tampitii de americani si engleji ar fi trebut sa-i spuna lui ” Stalin si poporul rus,libertate ne-a adus „,ba in doua luni sa-ti iei jucariile si sa te carabanesti inapoi pe melegurile tale nesfarsite. Daca nu intelegi de vorba buna,iti trantim vreo cateva bombe in cap la Moscova si pe ici pe colo,ca la Hirosima,ca sa te inveti minte.Si astfel scapa lumea nu numai de nazisti ci si de bolsevici. In schimb alde pierde vara Churchil si Trumans-au lasat trasi in teapa ca niste prostanaci,si pe noi pe mana rusului.Pe care dupa cum se vede,si acum si aici destui il pupa in cur si-i sug madularul. Rooomani destepti cu apa in cap.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger