AcasăȘTIRI EXTERNESutien tactic pentru femeile din armată. Va fi adăugat la uniforma femeilor

Sutien tactic pentru femeile din armată. Va fi adăugat la uniforma femeilor

sutienSutien tactic pentru femeile din armată. Va fi adăugat la uniforma femeilor / foto US Army

Armata SUA dezvoltă un sutien tactic pentru soldatele sale. Sutienul, cunoscut sub numele de Army Tactical Brassiere, este încă în faza de dezvoltare la Centrul de Comandă pentru Dezvoltarea Capabilităților de Luptă al Armatei SUA, cunoscut și sub numele de DEVCOM, din Natick, Massachusetts.

Dacă va fi aprobat de Consiliul pentru Uniformele Armatei, acesta va fi primul sutien de uniformă oficial pe care Armata l-a oferit soldaților săi de sex feminin din istoria sa.

Sutienul va fi lansat până la sfârșitul anului

Echipa de proiectare, modele și prototipuri a Centrului de soldați va prezenta conceptele și modelele finale pentru sutien consiliului de uniforme ale armatei în toamna anului 2022, a declarat David Accetta, purtătorul de cuvânt al Centrului de soldați al Comandamentului pentru Dezvoltarea Capabilităților de Luptă al Armatei SUA pentru CNN.

Pentru a dezvolta sutienul, DEVCOM a chestionat „sute de femei din armată în diferite locuri și în diferite locuri de muncă”, pentru a aduna informații despre „potrivirea, funcționarea, sprijinul și performanță”, a spus Accetta.

Prototipurile au fost dezvoltate la sediul DEVCOM din Natick, MA. De asemenea, la sediul DEVCOM au fost evaluate eventualele concepte de design de la partenerii din industrie.

Primul sutien tactic din istoria armatei SUA

Deoarece sutienul este considerat o piesă tactică, nu doar un articol de îmbrăcăminte sport, au fost efectuate teste amănunțite în dezvoltarea prototipului actual, inclusiv testarea la flacără la instalația de testare termică a DEVCOM. Rezultatele acestor teste vor fi prezentate de echipa de dezvoltare atunci când sutienul va fi prezentat Consiliului de Uniforme ale Armatei la sfârșitul acestui an.

Dacă sutienul „devine un program oficial de înregistrare ca urmare a viitoarei comisii pentru uniformele armatei, am vedea asta ca o victorie pentru femeile din întreaga armată, cărora probabil li se va elibera sutienul ATB la intrarea inițială în armată”, spuse Accetta.

author avatar
Andreea Vlad
448 afisari

4 COMENTARII

  1. mai trebuie si tampoane antiglont . soldatele femei , armata sua , cea mai puternica din lume , cred ca Putin face o criza de ras cand aude .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger