AcasăȘTIRI EXTERNEALEGERI ÎN AMERICA 2020! Măcel lângă Casa Albă! Votanții lui Trump, tăiați...

ALEGERI ÎN AMERICA 2020! Măcel lângă Casa Albă! Votanții lui Trump, tăiați cu cuțitul de protestatarii BLM! – VIDEO ȘOCANT

Susținătorii lui Trump din Washington, tăiați cu cuțitul de protestatarii BLM! Măcel lângă Casa Albă - VIDEO ȘOCANT (foto: captură video)

Tensiuni pe străzile din Statele Unite, în așteptarea anunțării rezultatelor oficiale ale scrutinului pentru Casa Albă.

”M-au înjunghiat”! – a strigat o tânără de culoare, în plină stradă, având urme de sânge pe spate. Totul s-a întâmplat în Washington, în urma unei confruntări ce a avut loc între câțiva suporteri ai președintelui Donald Trump cu activiști ai mișcării Black Lives Matter (BLM), conform infowars.com.

De altfel, simpatizanți ai mișcării Black Lives Matter (BLM) au venit cu sutele, marți noapte, în apropierea Casei Albe.

Proteste față de eventuala realegere a lui Trump au fost și în Portland, Oregon și Seattle. Conform globalnews.ca,  la Seattle, poliția a anunțat că s-au făcut mai multe arestări. E important de avut în vedere că acolo nu au fost oameni răniți.

De altfel, în ultimele zile, în marile orașe americane proprietarii de afaceri și-au luat măsuri de protecție – de teama unor unor astfel de manifestări – baricadându-și geamurile și ușile, pentru a minimiza pe cât posibil pagubele.

Imagini de la proteste au fost postate nu doar pe rețelele de socializare, ci și pe youtube. Iată câteva:author avatar
Andrei Coman