Cauta

Susținătorii lui Bolsonaro cer ajutorul extratereștrilor pentru a-l înfrânge pe Lula. „Uită-te la noi, generale” – VIDEO

Susținătorii lui Bolsonaro cer ajutorul extratereștrilor pentru a-l înfrânge pe Lula. „Uită-te la noi, generale” - VIDEO / Foto: printscreen

O înregistrare video îi arată pe susținătorii președintelui brazilian Jair Bolsonaro, care va preda puterea la 1 ianuarie 2023,  făcând semne luminoase către cer, care au fost observate de piloții companiilor aeriene și de angajații turnului de control de pe cel mai apropiat aeroport.

Unii brazilieni par să nu poată accepta înfrângerea lui Bolsonaro.

Susținători lui Jair Bolsonaro au fost văzuți de un locuitor duminică seară la Porto Alegre, în Brazilia, în sudul țării, încercând să „comunice cu extratereștrii”, cu lanternele telefonului mobil, pentru a-l răsturna pe președintele Luiz Ignacio Lula, ales pe 30 octombrie.

„Uită-te la noi, generale”

Oamenii purtau steaguri braziliene și tricouri ale echipei naționale de fotbal, care a devenit un simbol al susținătorilor lui Bolsonaro.

Videoclipul a fost filmat de un brazilian care a dat din întâmplare peste susținătorii celui care a dispărut din viața publică, după alegerile prezidențiale câștigate de Lula.

Mai mulți demonstranți pot fi văzuți fluturând telefoanele cu lanternele aprinse, trecându-și mâinile prin fața sursei de lumina și făcând semne intermitente. „Uită-te la noi, generale”, au scandat unii.

Luminile ciudate au fost raportate de piloții de avion și de angajații turnului de control de la cel mai apropiat aeroport. Potrivit unuia dintre piloți, „luminile se aprindeau și se stingeau și se mișcau rapid”, informează BFM TV.

Partidul lui Jair Bolsonaro a cerut marți, Tribunalului Superior Electoral (TSE) să anuleze voturile din peste 280.000 de urne electronice, argumentând că „disfuncționalitățile” ar fi împiedicat realegerea sa în fața lui Lula.

Ultimele stiri

  • Incident șocant la Parchetul Vaslui: o angajată ar fi dat foc unor documente şi ar fi încercat să se sinucidă
  • Ce acte trebuie să duci statului dacă vrei o pensie mai mare. Veste de la Simona Bucura-Oprescu
  • Ai grijă unde bei berea la mare! Poţi primi o amendă de 1.500 euro
  • Miron Cozma, audiat la PG: „Care Mineriadă? Toţi îl susţineţi pe Iliescu. Nu a existat Mineriadă”
  • Ayatollahul Iranului amenință: „Dacă avem și cea mai mică dovadă, vom reacționa dincolo de orice imaginație!” (VIDEO)
  • Cât te costă o noapte de cazare la mare cu „Litoralul pentru toţi”. Programul, în perioada 31 mai – 20 iunie
  • Prețuri de lux la restaurantele din București. Cât costă să iei masa în oraș. De banii ăștia, faci un city-break la Milano!
  • Cu „dedicaţie” de la Guvern, pentru şoferi: benzina şi motorina se scumpesc, de la 1 iulie 2024! Cât cresc accizele
  • Descoperire misterioasă la Giza. Ce ascund piramidele egiptene
  • Băsescu, reacție tranșantă: „România reușește în ultima vreme să facă o figură de prostălăul Europei”
  • Exit mobile version