AcasăȘTIRI EXTERNESusținătorii lui Bolsonaro cer ajutorul extratereștrilor pentru a-l înfrânge pe Lula. „Uită-te...

Susținătorii lui Bolsonaro cer ajutorul extratereștrilor pentru a-l înfrânge pe Lula. „Uită-te la noi, generale” – VIDEO

Susținătorii lui Bolsonaro cer ajutorul extratereștrilor pentru a-l înfrânge pe Lula. „Uită-te la noi, generale” - VIDEO / Foto: printscreen

O înregistrare video îi arată pe susținătorii președintelui brazilian Jair Bolsonaro, care va preda puterea la 1 ianuarie 2023,  făcând semne luminoase către cer, care au fost observate de piloții companiilor aeriene și de angajații turnului de control de pe cel mai apropiat aeroport.

Unii brazilieni par să nu poată accepta înfrângerea lui Bolsonaro.

Susținători lui Jair Bolsonaro au fost văzuți de un locuitor duminică seară la Porto Alegre, în Brazilia, în sudul țării, încercând să „comunice cu extratereștrii”, cu lanternele telefonului mobil, pentru a-l răsturna pe președintele Luiz Ignacio Lula, ales pe 30 octombrie.

„Uită-te la noi, generale”

Oamenii purtau steaguri braziliene și tricouri ale echipei naționale de fotbal, care a devenit un simbol al susținătorilor lui Bolsonaro.

Videoclipul a fost filmat de un brazilian care a dat din întâmplare peste susținătorii celui care a dispărut din viața publică, după alegerile prezidențiale câștigate de Lula.

Mai mulți demonstranți pot fi văzuți fluturând telefoanele cu lanternele aprinse, trecându-și mâinile prin fața sursei de lumina și făcând semne intermitente. „Uită-te la noi, generale”, au scandat unii.

Luminile ciudate au fost raportate de piloții de avion și de angajații turnului de control de la cel mai apropiat aeroport. Potrivit unuia dintre piloți, „luminile se aprindeau și se stingeau și se mișcau rapid”, informează BFM TV.

Partidul lui Jair Bolsonaro a cerut marți, Tribunalului Superior Electoral (TSE) să anuleze voturile din peste 280.000 de urne electronice, argumentând că „disfuncționalitățile” ar fi împiedicat realegerea sa în fața lui Lula.

author avatar
Tudor Borcea