AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump, nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. Surpriză, cine l-a votat...

Donald Trump, nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. Surpriză, cine l-a votat pe fostul președinte al SUA!

Donald Trump a fost nominalizat luni la Premiul Nobel pentru Pace. Nominalizarea vine din parte unui politician estonian, care se identifică drept un populist de dreapta. Jaak Madison este membru al Partidului conservator popular din Estonia şi europarlamentar. Acesta a explicat că Trump este primul preşedinte american în 30 de ani care nu a început un război în timp ce era în funcţie.

„De asemenea, sub leadership-ul său, au fost încheiate mai multe acorduri de pace în Orientul Mijlociu, contribuind la pacea şi stabilitatea în regiune”, a scris Madison într-o postare pe Facebook.

Jaak Madison foto Twitter

Donald Trump, pus sub acuzare de democrați

Donald Trump a fost acuzat de preşedintele Joe Biden că a subminat democraţia. Fostul președinte al SUA a fost apoi pus sub acuzare de Camera Reprezentanților pentru instigare la insurecție. Trump nu a recunoscut victoria lui Biden în scrutinul prezidențial din 3 noiembrie 2020, denunțând presupuse fraude electorale.

Violențele produse pe 6 ianuarie la Capitoliu s-au soldat cu cinci morți și zeci de răniți. Înainte de asaltul care a vizat Congresul, Trump a rostit un discurs în fața simpatizanților, în centrul Washington, în care spune că „vom merge la Capitoliu și vom scanda în fața bravilor noștri senatori și congresmeni. (…) Trebuie să arătăm putere și să fim puternici.”

author avatar
Andreea Vlad
410 afisari

4 COMENTARII

    • evdokio, Omul se cunoaște după fapte iar pomul după roade! Este un fapt ca Trump e singurul american in ultimii 30 de ani care nu a inceput vreun nou razboi in lume și a încercat sa aduca trupele acasa. A zis ca nici o țara din lume nu poate duce razboaie la nesfîrșit! Și are dreptate! Razboaiele economic sint costisitoare, daca dolarul rămînea la etalonul de aur in 1970, SUA nu ar fi putut duce razboaie fara sa dea faliment! Așa au tiparit bani nonstop și au finanțat razboaiele fara a da faliment! Faptele tale care sint? postari pro deep state, pe cash anti adevar? Dumnezeu judeca omul dupa fapte ginduri,gesturi, orice actiuni. Cind te vei reincarna data viitoare vei suporta karma care e nemiloasa. Suferința va face din tine un om mai bun! Doamne ajută!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri