AcasăȘTIRI EXTERNESurpriză! O româncă a dat lovitura la alegerile locale din Marea Britanie!

Surpriză! O româncă a dat lovitura la alegerile locale din Marea Britanie!

alegeri Marea BritanieSurpriză! O româncă a dat lovitura la alegerile locale din Mara Britanie!

O româncă a reuşit un rezultat important la alegerile locale din Marea Britanie. Alexandra Bulat a câştigat postul de consilier local în Cambridge, după ce în Anglia au fost organizate alegeri locale, iar în Ţara Galilor şi Scoţia au fost alegeri parlamentare.

De asemenea, scoţienii şi galezii şi-au ales parlamentarii, iar englezii au avut alegeri locale. Este cel mai mare scrutin britanic de la Alegerile Generale, din 2019.

Ce român a mai candidat?

Sergiu Barna a candidat din partea Partidului Conservator pentru Consiliul Judeţean din Kent. Alexandra Bulat a câştigat funcţia de consilier judeţean în Cambridge din partea Partidului Laburist.

Este nevoie de informare mai mult la nivel local, pentru că foarte mulţi români, mai ales cei care au venit recent, nu prea ştiu care sunt drepturile lor, ce drepturi au la muncă.

În zona din afara oraşului sunt foarte mulţi români care lucrează în agricultură, de exemplu, şi chiar am observat că lucreză în nişte condiţii care nu sunt intr-adevăr foarte bune”, a declarat, pentru Aleph News, Alexandra Bulat, consilierul local în Abbey, Cambridge.

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, este mulţumit de cum a decurs organizarea alegerilor. „Avem nişte rezultate foarte încurajatoare până acum.

Şi cred că asta este pentru că noi, guvernul, ne-am aplecat asupra priorităţilor noastre, priorităţilor oamenilor şi am revenit din pandemie cât de mult am putut”, a spus Johnson.

author avatar
Andrei Ștefan
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger