AcasăȘTIRI EXTERNESurpriză halucinantă pentru actori, în timpul unui spectacol live. Pe scenă a...

Surpriză halucinantă pentru actori, în timpul unui spectacol live. Pe scenă a apărut o haită de lupi. Ce a urmat (VIDEO)

lupiSurpriză halucinantă pentru actori, în timpul unui spectacol live. Pe scenă a apărut o haită de lupi. Ce a urmat (VIDEO) / captură video

Ceea ce inițial s-a dorit a fi un spectacol inedit, care va aduce audiență, s-a transformat într-un incident halucinant, care a tras un semnal de alarmă cu privire la siguranța participanților și a publicului.

Filmulețul cu lupii care aleargă actorii pe scenă, în timpul unui spectacol live desfășurat într-o sală de spectacole, în China, a devenit viral pe Internet.

În imagini se văd mai mulți lupi care ies din culise, sărind pe culoarele dintre scaunele spectatorilor și urmărind participanții, ca parte a show-ului intitulat „Tuoling Legend”. Lupii și actorii sunt implicați în scene de luptă, iar un tânăr chiar este pus la pământ de un animal la un moment dat, scrie CNN.

Publicul, terifiat de scenă

Lupii nu par a avea hamuri sau lese. Publicul, aflat la câțiva metri distanță de scenă, a filmat scena cu telefoanele mobile. „Mi-aș pierde mințile dacă aș fi acolo”, a comentat un utilizator Weibo, iar un altul s-a întrebat: „Ce se întâmplă dacă lucrurile scapă de sub control?”

Un reprezentant al companiei care deține sala de spectacole și a organizat show-ul susține că „acești lupi nu vor face rău nimănui”.  „Acești lupi au fost domesticiți de trei sau patru generații”, a mai spus reprezentantul. „Sunt crescuți și instruiți în mod legal de dresori profesioniști și nu s-a întâmplat niciun accident în ultimii trei ani.”

Reprezentantul a spus că scenele de luptă au fost utilizate de multe ori și că toți concurenții au purtat haine de protecție pentru a nu fi răniți. Există, de asemenea, plase de protecție între scenă și scaunele spectatorilor, astfel încât lupii nu pot ajunge la public, a adăugat acesta. Potrivit site-ului companiei care produce show-ul, lupii apar doar într-una din cele șapte scene ale spectacolului care spune istoria Drumului Mătăsii.

author avatar
Andreea Vlad