AcasăȘTIRI EXTERNESufocat de propriul șarpe. Polițiștilor nu le-a venit să creadă

Sufocat de propriul șarpe. Polițiștilor nu le-a venit să creadă

Sufocat de propriul șarpe. Polițiștilor nu le-a venit să creadă

Un șarpe lung de 4,5 metri care își sufoca proprietarul a fost împușcat de poliție în Fogelsville, Pennsylvania, SUA. Alertată de un membru al familiei, poliția a ajuns rapid la fața locului și a descoperit șarpele înfășurat strâns în jurul gâtului bărbatului de 28 de ani, care zăcea întins pe jos.

Un ofițer de poliție a împușcat apoi șarpele în cap în încercarea de a-i salva viața bărbatului. Bărbatul era deja inconștient și în stop respirator și a fost transportat de urgență la spital.

Animale de companie periculoase

„Pentru că șarpele era atât de mare, mijlocul șarpelui era înfășurat în jurul gâtului. Capul șarpelui era suficient de departe de victimă pentru ca polițistul să ia o decizie rapid și a procedat la împușcarea șarpelui în cap”, a declarat locotenentul Peter Nickischer de la Departamentul de Poliție din Upper Macungie Township.

Potrivit autorităților, era vorba de un șarpe constrictor, dar specia nu a fost precizată.

Bărbatul  de 28 de ani se recuperează la spital după atac. Șarpele împușcat a murit din cauza rănii, a declarat locotenentul departamentului de poliție din comuna Upper Macungie, Peter Nickischer, pentru CNN.

Bărbatul ținea șarpele în casă ca animal de companie, iar ofițerii au găsit alți doi șerpi în casă, a spus Nickischer. Autoritățile atrag deseori atenția asupra păstrării șerpilor sau altor reptile periculoase ca animale de companie.

author avatar
Tudor Borcea
640 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger