AcasăȘTIRI EXTERNESUA, viitorul paradis socialist

SUA, viitorul paradis socialist

Prin  grupările radicale de stânga Antifa și Black Lives Matter, democrații se pregătesc pentru un război civil. Revoltele, jafurile și anarhia care se desfășoară în fiecare zi devin practici pentru viitoarea conflagrație revoluționară.

Acestea sunt jocuri de război pentru a vedea cum este cel mai bine să preia controlul străzilor și să intimideze cetățenii să renunțe la dreptul lor de vot pentru Donald Trump, candidatul pe care îl susțin, avertizează American Thinker. De la început, au susținut desființarea departamentelor de poliție, știind că poliția poate fi constrânsă să permită domnia anarhiei – este noua realitate din SUA. Totul pentru a-l instala pe “regele afaziei” , Joe Biden, în calitate de nou președinte. Cu toate acestea, oamenii nu vor sta și nu vor privi America să devină un alt experiment socialist. O parte din planul democraților este de a folosi mass-media pentru a impinge mesajul BLM și a teroriza populația prin supunere.

Tot propagandă este  de a convinge cetățenii că trebuie să accepte violența sau să fie etichetați drept  “rasiști”, conform principiului comunist „cine nu e cu noi, e împotriva noastră”. Nimeni nu vrea să vadă vărsare de sânge, în special proprietarii de arme, care în cea mai mare parte vor să fie lăsați singuri pentru a-și proteja familiile, casele, lăcașurile de cult și locurile de muncă. Cu toate acestea, vorbim despre o mișcare politică care se pregătește să răstoarne o națiune. Noii marxiști cred că “această țară li se datorează și sunt hotărâți să o ia”. Până în prezent, marea majoritate a americanilor nu susțin premisa că America este nedreaptă și trebuie schimbată. Ca răspuns, democrații, împreună cu Antifa, brațul paramilitar al partidului; BLM, brațul ideologic al partidului; iar mass-media, brațul său de propagandă, planifică o revoltă totală. Ceea ce asistăm acum este insurecția.

Pandemia, arma stângii

Cel mai virulent flagel care afectează Statele Unite astăzi nu este coronavirusul din  Wuhan, ci  mai degrabă politizarea pandemiei de către democrații de stânga pentru a elimina un președinte ales în mod…democratic. Istoria nu a asistat niciodată la un efort mai concertat pentru a anula voința electoratului american, cu toate greșelile administrației Trump. O campanie care a avut ca rezultat contracția unei economii odată solide cu 5% în primul trimestru al anului 2020, încheind astfel cea mai lungă perioadă de expansiune economică din istoria SUA. O rată a șomajului sub 4%, cea mai bună în jumătate de secol, a sărit la peste 13% în câteva săptămâni.

La șase luni după identificarea primului caz de coronavirus în statul Washington, țara se zbate între redeschiderea economiei și sănătatea oamenilor, În august 2019, democrații și-au dat seama pentru prima dată că  o recesiune este cea mai bună speranță de a-l învinge pe Donald Trump în 2020. Nu doar o criză economică, dar  o contracție deplină și violentă a puternicii economii americane cu toate bagajele sale proporționale, inclusiv șomajul masiv. Democrații au înțeles că americanii nu pot fi obligați să voteze un partid lipsit de idei tangibile decât dacă țara suferă.

author avatar
Radu Jacotă Redactor