AcasăȘTIRI EXTERNESUA sondează piaţa: caută "complici" ca să sancţioneze China. Aliaţii nu-i văd...

SUA sondează piaţa: caută „complici” ca să sancţioneze China. Aliaţii nu-i văd cu ochi buni pe americani

În acest moment, Statele Unite sondează aliații apropiați cu privire la posibilitatea de a impune noi sancțiuni Chinei dacă Beijingul oferă sprijin militar Rusiei pentru războiul din Ucraina.

Ce urmăresc americanii? Să obţină sprijinul unei serii de țări, în special a celor din bogatul Grup al celor 7 (G7), pentru a coordona sprijinul pentru orice posibile restricții.

Acțiuni împotriva Beijingului

Surse au declarat pentru Reuters că americanii au pus bazele unor potențiale acțiuni împotriva Beijingului cu grupul de bază de țări care au susținut cel mai mult sancțiunile impuse Rusiei după invazia acesteia în Ucraina în urmă cu un an.

Un oficial dintr-o țară consultată de Washington a declarat că nu a văzut decât puține informații care să susțină afirmațiile privind faptul că China ia în considerare o posibilă asistență militară pentru Rusia. Cu toate acestea, un oficial american a declarat că furnizează aliaților relatări detaliate ale informațiilor.

China furnizează arme Rusiei?

SUA și aliații săi au afirmat în ultimele săptămâni că China ar avea în vedere furnizarea de arme Rusiei, lucru negat de Beijing. Adjuncții președintelui american Joe Biden nu au furnizat public dovezi.

Totuşi, China a publicat, săptămâna trecută, un document în 12 puncte în care solicită o încetare totală a focului, care a fost primit cu scepticism în Occident.

author avatar
Andrei Ștefan
876 afisari

15 COMENTARII

  1. Europenii nu au inghitit niciodata aroganta si lipsa de cultura a Yankeilor, dar i-au tolerat fiindca au avut nevoie de dolarii lor. Intre timp, gratie globalizarii, situatia s-a remediat: Toti avem ciunga, scoala nu se mai face nicaieri, toti suntem destepti cu Wikipedia langa noi, iar americanii de rand au saracit si ei intre timp.
    Intre timp, MADE in P.R.C. apare pe orice produs, de la peria de WC pana la antenele GSM. Sa renunti la China de pe piata este mai greu decat sa renunti la hidrocarburi.

  2. Să ne imaginămin în ce stadiu era acum agenda globalista,dacă câștigă în 2016 hilara Hillary

  3. Murikanii satanisti unde isi baga coada, iese intotdeauna iures. Corea, Vietnam, Laos, Cambogia, Honduras, Grenada, Afganistan, Irak, Siria, etc.

  4. @ Inculții ăștia care nu i-au citit pe, Liiceanu, pe Patapievici ,pe Cărtărescu, pe Șora, pe Andrei Marga, vor să conducă lumea, ?

  5. Bheee bheee behaie oile proaste ce stau cu capul doar in televizor si nu mai au un neuron… idiotei, pe unde au trecut javrele astea nu mai creste nici iarba

  6. JIGODIA de bosorog senil la 81 de ani de Joe Biden viseaza HEGEMONIA MONDIALA americana si Marele Israel-2 in Ucraina.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger