AcasăȘTIRI EXTERNEAvortul împarte America în două. Primul guvernator care iese la atac: „Fiecare...

Avortul împarte America în două. Primul guvernator care iese la atac: „Fiecare copil nenăscut are dreptul la viață!”

SUA se pregătesc să interzică avortul. Guvernatoarea Kristi Noem: „Fiecare copil nenăscut are dreptul la viață în Dakota de Sud”

În cazul în care Curtea Supremă a Statelor Unite votează pentru a anula Roe v. Wade, care a legalizat avortul la nivel național, statele conservatoare vor fi mai încrezătoare că legile anti-avort vor fi menținute, în timp ce statele liberale vor simți mai multă presiune pentru a proteja și extinde drepturile omului.

Guvernatorul republican Kristi Noem al Dakotei de Sud se angajează să convoace „imediat” legislativul pentru a apăra copiii nenăscuți din cauza avortului, potrivit Fox News.

Dakota de Sud, poziție categorică!

„Dacă acest raport este adevărat și Roe v. Wade este anulat, voi solicita imediat o sesiune specială pentru a salva vieți și pentru a garanta că fiecare copil nenăscut are dreptul la viață în Dakota de Sud”, a anunțat Noem pe Twitter.

Kristi Noem a semnat un proiect de lege în luna martie prin care interzice avortul medicamentos prin telemedicină și va crește pedeapsa pentru practicarea fără licență a medicinei în cazul efectuării unui avort medicamentos”.

Legea care interzice avortul a fost restabilită în Texas

Procurorul general al Texasului Ken Paxton a reacționat la știri, încurajând Curtea să returneze chestiunea litigioasă statelor.

„Sper că #SCOTUS întoarce problema avortului acolo unde îi este locul: Statelor”, a spus Paxton pe Twitter. „De aceea am condus o coaliție de 24 de state în sprijinul legii MS care le interzice după 15 săptămâni. Voi [continua] să mă asigur că Texas îi protejează pe cei nenăscuți și mă rog pentru sfârșitul avortului în toată țara noastră”.

author avatar
Andreea Vlad
306 afisari

1 COMENTARIU

  1. OPRITI CRIMELE ASUPRA COPIILOR!
    NU VA LUATI DUPA RAMOLITUL SI IMPOTENTUL DE BILL GATES CA PAMANTUL NU ARE RESURSE PENTRU LUME. DUMNEZEU DA FIECARUIA TRAIUL NECESAR. DACA BOSOROGII ASTIA DAMBLAGITI SI CURVELE LOR NU AR ACAPARA TOT CE VAD, LUMEA AR TRAI BINE. UITATI-VA LA IOHANNIS…INCAPABILI SA CREASCA UN COPIL, DAR LACOMI SI NESIMTITI SA AIBA AVERI MULTE PE TOATE CONTINENTELE. SI EI, DOI TAMPITI! EL OSPATAR NECALIFICAT SI EA O TUTA CARE ARE FATA DE MUZEU SI FUSTE DE LICEU. OARE MANANCA CU 2 GURI SAU DORM IN 6 CASE?! MENTALITATE DE SARAKANI…SA ADUNE MULT SA AIBA…SUFLETE, DIMINEATA INGERUL ITI VA LUA VIATA SI NU TE VEI MAI BUCURA DE NIMIC!!! NU INVATATI NIMIC IN VIATA VOASTRA DE COCALARI …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger