AcasăȘTIRI EXTERNESUA pune la cale, în Germania, planul de contraatac: 40 de ţări...

SUA pune la cale, în Germania, planul de contraatac: 40 de ţări chemate să se alăture!

Arme chimice în Ucraina/NATO spune ce vor folosi rușii

Statele Unite ale Americii pune la cale un plan de contraatac, după invazia Rusiei în Ucraina. Pentagonul a invitat 40 de ţări aliate să se întâlnească în Germania marţi pentru a discuta despre nevoile de securitate pe termen lung ale Ucrainei.

Miniştrii ai apărării şi generali cu rang înalt din 20 de ţări, membre sau nu ale NATO, au acceptat deja invitaţia secretarului american al Apărării, Lloyd Austin, de a se întâlni la baza americană Ramstein din vestul Statelor Unite, a anunţat vineri purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby.

Relaţiile de apărare, betonate

Unul dintre lucrurile dorite de Lloyd Austin cu această ocazie „este deschiderea discuţiilor între ţări cu vederi similare privind relaţiile de apărare pe termen lung de care va avea nevoie Ucraina” ulterior, a precizat John Kirby presei.

„Este vorba în principal de modernizare şi de a se asigura ca armata lor să fie în continuare puternică şi capabilă de a funcţiona în viitor. Nu este vorba de garanţii de securitate, ci de dispozitivul lor militar real”, a adăugat purtătorul de cuvânt al apărării americane

Cine a ajutat Ucraina în război

Ucraina a primit, în primele patru săptămâni de război, ajutor mai mult de la ţările vecine decât de la Marea Britanie sau de la marile economii ale Uniunii Europene. În acelaşi timp, SUA a oferit Kievului echivalentul a 7,6 miliarde de euro, fiind cea mai mare contribuţie, potrivit datelor furnizate de Ukraine Tracker de la Institutul Kiel pentru Economie Mondială.

În topul ţărilor care au ajutat Ucraina, Polonia este pe locul doi, cu un pachet de puţin sub 1 miliard de euro, urmată de Marea Britanie, Germania şi Franţa, relatează Euronews. Statele membre ale UE au contribuit în total cu 2,9 miliarde, iar alte 1,4 miliarde provin de la instituţiile UE, dar şi 2 miliarde de la Banca Europeană de Investiţii.

author avatar
Andrei Ștefan
2.068 afisari

28 COMENTARII

  1. SUA se amesteca in toate teatrele de operatiuni or sunt legate direct de SUA ori ba .
    Sa ne amintim doar de cateva :Vietnam Afganistan Iraq Siria Libia etc
    Poate se considera jandarmii lumii?

    • SITE-UL CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI
      SI SLUGI CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE

    • Crucișătorul Moskwa a fost lovit cu rakete Harpoon amerikane care au fost livrate naziștilor ukie și ținta a fost markată de un avion de spionaj amerikan iar rușii cunosc toate aceste detalii. În consecință după cum a promis Putin, dacă un terț va interveni în ukraina acesta va suferi o ripostă nucleară din partea Russiei. Acum se așteaptă riposta Russiei, care cred că nu va fi una nucleară și de asta e atâta agitație în alianță.

      • Idioțenie la cote maxime! Cum suportă pământul atâta prostie? Du-te nene și te tratează!

  2. Ce incepe cu ROT si se termina cu SCHILD?…Este ROTES SCHILD adica tinicheaua rosie pe care bancherii evrei o puneau pe usa in Germania.Asa a inceput regimul HITLER si al 2-lea razboi mondial.Cine e atat de tampit ca nu-si cunoaste istoria merita sa moara ca prostul in cel de-al 3-lea razboi al lui ROTSCHILD

  3. Da, foarte bine ca exista un stat civilizat capabil sa fie jandarmii lumii, ca pe viitor statele BARBARE sa nu mai atace state civilizate si independente!!!

    • imbecil esti tu iobagule, daca dispare amerlocia ne inghite de vii gulagul comunist. NEVER AGAIN!

      • Gulagul nu mai exista de cand nu au mai pus amerlocii bani jos pentru el. Multa lume crede ca gulagul si comunismul au fost creatie rusa dar nu e adevarat. Doar s-a intamplata in rusia, a fost inventat si condus de jidani platit de amerloci

      • Și crezi ca, imperialismul globalist cu promovari de gen lgbt este mai bun și democratic, atunci îți meriți soarta de trotineta sorosist

        • America are si republicani fraiere si pe langa trotinete are si v8-uri dar mai ales AR-uri. Ti-e frica javra comunista? Evident armele sunt spaima nr.1 a comunistilor dar mai ales a securistilor!

  4. Drogatii americani si pedofilii roscovani englezi provoaca razboaie si violente dar o sa vina tavalugul peste ei

    • Orc imbecil chiar crezi ca te baga cineva in seama?
      Tot vomiti pe aici laturile propagandei ruse . Nu te agita ca faci naibi infarc si ramanem fara cretinismele tale.

  5. Au uitat cele doua conflagratii mondiale care au produs zeci de milioane de victime si pagume materiale imense. Cu Biden, Johnson, Macron, Scholz, s.a., sefi de stat/guvern ,,alesi” pe spranceana, stapanii din umbra ai lumii sunt in grafic.

  6. lasati-ne in pace sa traim fara razboaie , va mananca undeva , nu aveti ocupatie , cititi o carte , mergeti la un teatru …..

  7. cu senilul ala nu avem nici o sansa sa scapam intregi! acum sa vezi sluga noastra ce se va umple de respect(maro).

  8. Da, o sa suga p(a)Ula toți rusii în frunte cu ăștia de pe aici: roman, wolf, codruța, iobag …
    Rău e ca au niște buze reci!

    • da’ nu vrei tu sa bagi ceva cald in gura? Cum? Ai deja? Mi se parea mie ca ai falcile pline de madular calmuc. ia-o mai usor mah sa nu te inneci. Dupa aia nu mai putem sa te spanzuram ca pe o javra tradatoare ce esti.

  9. ALO.SE AUDE.HIROSIMA NAGASAKI.AMERICA CEL MAI FEROCE CRIMINAL A TUTUROR TIMPURILOR.PE CAND SCADENTA NEMERNICILOR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger