AcasăȘTIRI EXTERNESUA. O „mama Omida”, dată în judecată pentru că nu a dat...

SUA. O „mama Omida”, dată în judecată pentru că nu a dat bine în cărți

SUA. O „mama Omida”, dată în judecată pentru că nu a dat bine în cărți

În Statele Unite, un bărbat a dat-o în judecată pe o clarvăzătoare care pretindea că poate ridica un blestem de dragoste lansat împotriva sa, dar nu a produs rezultate convingătoare. 

Bărbatul în cauză, Mauro Restrepo a găsit-o pe internet pe Sophia Adams, „medium, specialistă în chestiuni ale inimii”.

5.100 de dolari pentru o „exorcizare” care n-a mers

Bărbatul spune că a recurs la serviciile „clarvăzătoarei” pentru a-l ajuta să iasă din pasa proastă în care se afla împreună cu soția sa. Relațiile dintre cei doi nu mergeau bine iar Mauro vroia ca setimentele să-și facă loc iarăși în căsătoria lor.

După ce i-a dat în cărți, Sophia Adams i-a promis că va fi din nou fericit alături de soția sa. Dar prețul fericirii a fost o taxă de 5.100 de dolari pentru a „exorciza” familia de spiritele rele, spune Mauro.

Cere despăgubiri de 25.000 de dolari

Acesta din urmă a declarat că ar fi fost victima unei „vrăjitoare angajate de fosta sa iubită” , potrivit plângerii depuse la Los Angeles, scrie Ouest-France.

Dar, în ciuda plății unei sume generoase, acest rezident din Los Angeles nu a văzut nici o îmbunătățire a relației cu soția și a decis să o dea în judecată pe Sophia Adams pentru escrocherie.

Mauro susține că a suferit de insomnie, anxietate și crize de angoasă și-i solictă „mamei Omida” daune de 25.000 de dolari.

 

author avatar
Tudor Borcea