AcasăȘTIRI EXTERNESUA, ca România! Specialiștii lui Biden, niște piloși numiți politic, fără pic...

SUA, ca România! Specialiștii lui Biden, niște piloși numiți politic, fără pic de experiență și puși pe căpătuială!

joe biden

Inflația în Statele Unite a ajuns la 9,1% în iunie, în cea mai mare creștere anuală înregistrată în mai mult de 40 de ani. Prețurile la combustibili, hrană și chirie au explodat în ultima vreme.

Cu toate acestea, președintele Joe Biden acordă prioritate schimbărilor climatice și egalității de gen și rasială în detrimentul managementului economic solid, notează jurnaliștii The New York Post.

Administrația Biden, incompetentă

Odată cu inflația care atinge un record de 9,1%, există șanse mari ca administrația sa să nu aibă competența și cunoștințele pentru a ne scoate din această spirală fatală, scriu jurnaliștii americani.

Nu este nici un accident, din moment ce Biden a numit în mod deliberat oameni care bifează căsuțele potrivite de „diversitate”, în ceea ce privește aspectul lor fizic, fără să se preocupe dacă sunt calificați să supravegheze un guvern federal de 6.000 de miliarde de dolari.

Un nou raport Committee to Unleash Prosperity arată că majoritatea oficialilor de top ai lui Biden nu au experiență în afaceri. Majoritatea echipei economice a lui Biden sunt avocați, organizatori comunitari, lobbyiști sau angajați guvernamentali.

Joe Biden s-a înconjurat de oameni fără experiență în afaceri

În loc să apuce frâiele economiei pentru a îndrepta lucrurile într-un moment de criză, ei sunt preocupați să cheltuiască bani și au alte priorități în loc să salveze oamenii și micile întreprinderi.

Începând de la vârf, Biden și vicepreședintele Kamala Harris au amândoi zero ani de experiență în afaceri și se vede. După ce a moștenit o rată a inflației de 1,4% când a preluat mandatul, Biden și echipa sa de genii au ignorat avertismentele în luna martie că planul de cheltuieli de 1,9 trilioane de dolari „American Rescue” ar suprastimula economia exact la momentul nepotrivit.

Președintele a încercat să dea vina pe Vladimir Putin, Donald Trump, republicani, COVID-19, lanțul de aprovizionare, directorii companiilor petroliere și proprietarii de benzinării, totul, cu excepția propriilor sale politici, în special a agendei sale de energie verde.

Doi economiști ameicani au analizat dosarele și CV-urile a 68 de funcționari responsabili cu economia SUA și au descoperit că aproape două treimi nu au experiență în afaceri, inclusiv Joe Biden însuși. Doar unul din opt are experiență în afaceri.

Raportul „Not Ready for Prime Time Players” a constatat că experiența medie în afaceri a persoanelor numiți de Biden este de numai 2,4 ani.

author avatar
Andreea Vlad
390 afisari

2 COMENTARII

  1. uite asa degenereaza un imperiu. este istoria care se repeta. si de ce nu. omenirea are nevoie sa se reinoiasca din cand in cand.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger