AcasăȘTIRI EXTERNEStriviți de copaci, înecați, 900.000 de case fără curent. Alertă în toată...

Striviți de copaci, înecați, 900.000 de case fără curent. Alertă în toată țara – FOTO&VIDEO

Striviți de copaci, înecați, 900.000 de case, fără curent. Alertă în toată țara – FOTO&VIDEO

Intemperii severe din estul Canadei s-au soldat, sâmbătă, cu patru morți și aproape 900.000 de locuințe fără curent electric.

Autoritățile canadiene au anunțat sâmbătă că patru persoane au murit în estul Canadei, după ce furtuni puternice au lăsat fără curent electric aproape 900.000 de locuințe din Ontario și Quebec.

Striviți de copaci, înecați

Poliția din Ontario a apelat la Twitter pentru a anunța trei morți și mai mulți răniți în urma unei furtuni puternice de vară.

O persoană a fost ucisă când un copac a căzut peste rulota în care se afla, în comitatul Brant, la sud de Toronto, a anunțat pe Twitter Poliția provincială din Ontario.

În aceeași zonă, și câteva minute mai târziu, o femeie în vârstă de 70 de ani, care mergea pe jos prin furtună, a fost strivită de un copac, a precizat aceeași sursă, scrie Le Matin.

Mai la nord, în capitala federală Ottawa, o persoană a murit în urma furtunilor, dar poliția locală a refuzat să ofere mai multe detalii în cadrul unei conferințe de presă.

O a patra persoană, o femeie în vârstă de 50 de ani a cărei barcă s-a răsturnat în timpul furtunii, s-a înecat în râul care separă Ottawa de Gatineau, suburbia sa din Quebec, potrivit informațiilor obținute de Radio-Canada de la poliția locală.

În plus, aproape 900.000 de locuințe din estul Canadei erau încă fără curent electric sâmbătă seara: aproximativ 340.000 în Ontario și aproape 535.000 în Quebec, potrivit numărătorii online a furnizorilor locali de energie Hydro One și Hydro-Québec.

author avatar
Tudor Borcea
497 afisari

3 COMENTARII

  1. zelenski, trimiti si tu ceva de mancare in canada ca ei au trimis oameni si arme. e drept ca willi a cam sters putina cu coada-ntre picioare!

  2. Nu-i mai pot ține în frâu și se „joacă” cu HAARP. Și acolo și-n Europa. Vezi tornade la…..nemți.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger