AcasăȘTIRI EXTERNEStriga „Heil Hitler” în uniformă nazistă și abuza copii de 12 ani....

Striga „Heil Hitler” în uniformă nazistă și abuza copii de 12 ani. „Obergruppenfuhrer-ul” pedofil care șochează o țară întreagă (FOTO/VIDEO)

Striga „Heil Hitler” în uniformă nazistă și abuza copii de 12 ani. „Obergruppenfuhrer-ul” pedofil care șochează o țară întreagă (FOTO/VIDEO)

Opinia publică din Brazilia a fost oripilată după ce poliția din Rio de Janeiro a descoperit o vastă colecție de obiecte, uniforme și simboluri naziste, precum și arme, la domiciliul unui pedofil, potrivit imaginilor publicate miercuri, 6 octombrie, de autorități.

Bărbatul în cauză, Aylson Proenca Doyle Linhares, în vârstă de 58 de an¨i, a fost arestat marți după ce a fost acuzat de un cuplu care locuia lângă casa sa din Rio că a abuzat de fiul lor de 12 ani, a spus poliția braziliană.

Arme cu duiumul și un carnet de „membru” al partidului national-socialist

„Un material monstruos” de referință nazistă a fost descoperit în reședința sa, a spus comisarul Luís Armond: sute de ecusoane, documente, uniforme, steaguri și chiar un carnet de membru al partidului nazist cu fotografia sa, a detaliat el. Imaginile difuzate de polițiști arată și fotografii încadrate și busturi ale lui Hitler.

 

Au fost, de asemenea, confiscate pumnale și nouă arme de foc, inclusiv o pușcă și o mitralieră, precum și o cantitate mare de muniție.

Doyle Linhares „a fost acuzat în flagrant delict de posesie ilegală de arme, rasism și pedofilie” în urma descoperirii acestei colecții, care conținea și fotografii ale unor minori”, a spus Armond.

Bărbatul a estimat, în fața autorităților, că colecția sa valorează între „2,5 și 3 milioane de euro, deși acest lucru este neverificabil”, potrivit aceleiași surse, scrie AFP.

Poliția a obținut un mandat de arestare și percheziție după ce o anchetă a arătat că Doyle Linhares a încercat să abuzeze de cel puțin alți doi minori.

 

author avatar
Tudor Borcea
1.094 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger