AcasăȘTIRI EXTERNEActorul american Steven Seagal, vizită în Donbas! Ce vrea să facă în...

Actorul american Steven Seagal, vizită în Donbas! Ce vrea să facă în estul Ucrainei prietenul lui Vladimir Putin – FOTO

steven seagalSteven Seagal, în vizită în Donbas în plin război. Ororile pe care le-a descoperit actorul în estul Ucrainei - FOTO

Actorul Steven Seagal, un apropiat al lui Vladimir Putin, a început să filmeze un documentar despre evenimentele petrecute în regiunea Donbas.

Anunțul filmării documentarului în regiunea Donbas a fost făcut de șeful autoproclamatei Republici Populare Donețk (RPD), Denis Pușilin, în urma unei întâlniri cu artistul.

Steven Seagal filmează un documentar în Donbas

„Steven Seagal filmează un documentar despre războiul din Donbas. Astăzi, el a discutat cu prizonierii de război din centrul de detenție preventivă Yelenovski. Unii dintre militanți au fost uciși recent acolo în urma unui atac cu rachete țintite de către formațiunile armate ucrainene”, a scris Pușilin pe canalul său de Telegram.

El a mai explicat că decizia actorului a venit după ce acesta a observat că 98% dintre cei care vorbesc despre conflictul declanșat de Rusia în Ucraina în mass-media nu au fost niciodată în Donbas, așa că lumea nu cunoaște adevărul deplin.

Steven Seagal vrea ca viziunea asupra războiului să fie schimbată, mai susțin rușii.

Denis Pușilin a mai menționat că actorul nu are o sarcină ușoară și i-a urat succes acestuia, după ce i-a mulțumit că a venit „în această perioadă foarte nesigură”.

Actorul american, șocat de ce a descoperit în Donbas

Marți, expertul rus Vladimir Solovyov a împărtășit imagini din recenta vizită a lui Seagal în estul Ucrainei, unde actorul a observat resturile unui centru de detenție din Olenivka și se presupune că a inspectat „fragmentele rachetelor americane, confirmând implicarea Kievului în masacrul propriilor soldați.”, a spus Solovyov. 

Pe 29 iulie, o explozie a ucis aproximativ 50 de prizonieri de război ucraineni. Rusia a acuzat Ucraina că a tras în cazarmă cu rachete furnizate de SUA, dar Kievul insistă că armata rusă a organizat o lovitură de artilerie pentru a acoperi „urmele de tortură și execuție”, potrivit meduza.io.

Steven Seagal a primit cetățenia rusă în 2016. Doi ani mai târziu, Ministerul de Externe al Rusiei l-a numit „reprezentant special pentru relațiile umanitare ruso-americane”. În 2021, Seagal s-a alăturat partidului politic de opoziție Just Russia for Truth.

author avatar
Andreea Vlad
647 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger