AcasăȘTIRI EXTERNEStare de URGENŢĂ în SUA! De ce vor cheltui americanii imediat 1...

Stare de URGENŢĂ în SUA! De ce vor cheltui americanii imediat 1 miliard de dolari

new yorkStare de URGENŢĂ în SUA! De ce vor cheltui americanii imediat 1 miliard de dolari

New York-ul a declarat stare de urgenţă! Eric Adams, primarul metropolei americane, a decretat această situaţie ca răspuns la miile de migranți aduși cu autobuzul în oraș în ultimele luni de la granița sudică a SUA, în cadrul unei dispute politice privind securitatea frontierei.

Orașul se așteaptă să cheltuiască un miliard de dolari pentru a gestiona afluxul de migranți, a declarat Adams într-un discurs la Primărie.

Vin 6 autobuze de migranţi zilnic

Peste 17.000 de persoane au sosit la New York din aprilie; o medie de cinci sau șase autobuze în fiecare zi de la începutul lunii septembrie, nouă autobuze ajungând în oraș joi, a declarat Adams. Situația pune la grea încercare sistemul de adăposturi pentru persoanele fără adăpost din oraș.

Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a transportat peste 3.000 de migranți la New York. Adams l-a criticat pe Abbott pentru că nu a alertat oficialii orașului atunci când a trimis migranții în oraș, invocând o „criză fabricată”.

Au apărut şi acuzele la adresa lui Joe Biden. Este arătat cu degetul că nu a reușit să securizeze în mod adecvat frontiera.

author avatar
Andrei Ștefan
340 afisari

5 COMENTARII

  1. Foarte bine. Nota 10 pentru texan.
    Ei au vrut migranți. Să se spele pe cap cu ei.

  2. Redactia National.ro…..
    cenzureaza „declaratia” de vineri a dementului psiho-balamuc Zelenski, prin care CEREA lui Joe Biden sa ATACR „PREVENTIV!?”. Federatia Rusa cu ARME NUCLEARA. Declaratia de vineri a nazistului Zelenski a incendiat atmosfera politica din SUA si UE.

  3. amerlica tara drogatilor ,poponarilor ,pedifililor criminalilor si toate resturile umane din toata lumea se aduna in tara Diavolului

  4. Iarna in New York este foarte grea spre deosebire de cea din Europa.De aia in New York sint citeva mii de homelesi vreo 5000. In Los Angeles sint vreo 50.000 de homelessi clima fiind mai blinda. Multi homelesi din Los Angeles lucreaza si nu-si permit sa stea in chirie! Statul ameregan da 10.000$ lunar pt.un loc la adaposturi, in loc sa dea 10.000$ o singura data pt. o locuinta modulara,sau rulota pt.cei ce au nevoie si lucreaza dar nu-si pot permite sa plateasca chirie!

Comments are closed.

Zenville