AcasăȘTIRI EXTERNEStarbucks, în centrul unui scandal uriaș! 16 locații din SUA au fost...

Starbucks, în centrul unui scandal uriaș! 16 locații din SUA au fost închise în regim de urgență!

Starbucks, în centrul unui scandal uriaș! 16 locații din SUA au fost închise în regim de urgență! (sursa foto: Twitter/StarbucksNews)

Decizie radicală luată de cunoscutul lanț de cafenele înființat în urmă cu peste cinci decenii în Seattle, Statele Unite. Se închid magazine din 16 locații din SUA. Totul, din câte se înțelege, cu gândul la siguranța angajaților.

Starbucks a anunțat, luni, că închide 16 magazine din SUA, după ce lucrătorii au raportat incidente legate de consumul de droguri și alte „perturbări” în cafenele, potrivit Wall Street Journal. 

Starbucks a făcut public faptul că va închide definitiv câte șase magazine din zonele Seattle și Los Angeles, două în Portland, Oregon, și câteStarbucks o locație în Philadelphia și Washington D.C. până la sfârșitul lunii.

Scrisoare către angajați

Intenția Starbucks de a închide 16 locații din diferite orașe americane e reflectată și de CNN. „După o analiză atentă, închidem unele magazine în locații care s-au confruntat cu un volum mare de incidente provocatoare care fac nesigură continuarea activității”, a declarat un purtător de cuvânt pentru CNN Business, într-un e-mail.

Magazinele ce vor fi închise până la sfârșitul lunii iulie se află în Seattle, Los Angeles, Philadelphia, Washington DC și Portland, Oregon.

Într-o scrisoare adresată, luni, angajaților, doi înalți oficiali din cadrul companiei, Debbie Stroud și Denise Nelson, având calitatea vicepreședinți seniori de operațiuni în SUA, au adus în discuție siguranța în magazinele Starbucks.

Angajații „văd direct provocările cu care se confruntă comunitățile noastre – siguranța personală, rasismul, lipsa accesului la asistență medicală, o criză în creștere a sănătății mintale, creșterea consumului de droguri și multe altele”, se scrie în scrisoarea respectivă.

author avatar
Andrei Coman
1.061 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger