AcasăȘTIRI EXTERNESpionii lui Joe Biden i-au transmis şefului SUA care este adevărata relaţie...

Spionii lui Joe Biden i-au transmis şefului SUA care este adevărata relaţie între Rusia şi China

Preşedintele american Joe Biden a fost primit vineri ca un „mare prieten” în Canada în prima sa vizită oficială în această ţară, care a dus la un acord privind imigraţia ilegală, un subiect delicat în prezent între cei doi vecini şi aliaţi.

Democratul de 80 de ani, între două glume despre hochei şi eşecul celor câţiva ani de învăţare a limbii franceze, a anunţat un acord asupra unuia dintre aceste puncte sensibile: imigraţia ilegală.

A spus că Rusia n-a primit arme de la China

Biden a afirmat că, până în prezent, China „nu a livrat” arme Rusiei, în pofida temerilor exprimate de occidentali pe această temă.

„Sunt trei luni de când aud că China va furniza Rusiei arme importante. Nu înseamnă că nu o vor face, dar încă nu au făcut-o”, a declarat preşedintele american.

„Nu desconsider China. Nu desconsider Rusia”, a adăugat Biden. Acesta a precizat că informaţiile despre apropierea dintre Beijing şi Moscova probabil au fost „exagerate”.

Ruşii şi chinezii, într-o nouă eră a relaţiei lor „speciale”

Cu prilejul unei vizite a preşedintelui chinez Xi Jinping la Moscova săptămâna aceasta, ruşii şi chinezii, la rândul lor, au salutat intrarea într-o „nouă eră” a „relaţiei lor speciale”.

Liderul de la Beijing a promis sprijinul său moral şi sprijin comercial, dar Xi Jinping s-a abţinut, însă, de la furnizarea de arme soldaţilor ruşi angajaţi în Ucraina, ceea ce ar fi putut duce la sancţiuni occidentale împotriva ţării sale.

author avatar
Andrei Ștefan
1.504 afisari

42 COMENTARII

  1. DATI-I UN ALT ROL ACTORULUI-AVATAR…PORTAR LA HOTELUL LUI TRUMP….SAU LIFTIER

  2. „…dar Xi Jinping s-a abţinut, însă, de la furnizarea de arme soldaţilor ruşi …” de unde PM știi tu, tiriflici idiot, că „s-a abținut” ?

  3. Starea actuala a SUA este perfect ilustrata de presedintele sau.
    Nu mai are mult !

  4. ameriolacii sunt in disperare. II aia grija de tot ce e pe mapamond .Nu pot dormi ai dracului de grija altora.O bomba atomica le va prinde bine.Da doamne!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger