AcasăȘTIRI EXTERNESpania: 4,5 tone de cocaină confiscate în largul Insulelor Canare

Spania: 4,5 tone de cocaină confiscate în largul Insulelor Canare

Spania: 4,5 tone de cocaină confiscate în largul Insulelor Canare / Foto: printscreen

Poliția spaniolă a anunțat, sâmbătă, confiscarea a 4,5 tone de cocaină în largul Insulelor Canare, la bordul unui cargo togolez care venea din America Latină.

Nava „Orión V”, care transporta animale către țări din Orientul Mijlociu, era supravegheată îndeaproape de mai bine de doi ani: fusese deja „verificată și percheziționată, dar nu a fost găsită nici un drog în interior, în ciuda prezenței unor dovezi suficiente”, a precizat poliția.

9 tone de droguri într-o lună

O operațiune „aeriană și maritimă” a dus în cele din urmă la descoperirea cocainei, marți, care era ascunsă într-un siloz care trebuia să fie folosit pentru hrănirea animalelor, a adăugat poliția.

Operațiunea, la care au participat Agenția americană de combatere a traficului de droguri (DEA), Centrul internațional de analiză a informațiilor maritime (MAOC-N), autoritățile togoleze și poliția spaniolă, a dus la arestarea celor 28 de membri ai echipajului, de nouă naționalități diferite, scrie Le Figaro.

Cargoul „Orión V”, care arbora pavilion togolez, avea aceleași dimensiuni ca un alt cargo togolez interceptat la jumătatea lunii ianuarie în aceeași zonă, la 62 de mile sud-est de Insulele Canare, „Blume”, pe care fusese găsită aceeași cantitate de cocaină.

Poliția a fost încântată să raporteze că în ianuarie au fost confiscate în total nouă tone de droguri. Din cauza legăturilor strânse ale Spaniei cu America de Sud, de unde provine cocaina, Spania este una dintre principalele porți de intrare a drogurilor în Europa.

author avatar
Tudor Borcea
412 afisari

4 COMENTARII

  1. Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

    Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

    Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati.

    • AVETI AICI O MOSTRA A UNUI EXCREMENT IMPUTIT CE INJURA CA ACESTA DE AICI . PE ZIARE.COM FACE LA FEL

      PROBABIL O PLANGERE LA POLITIE SI O SESIZARE A ORGANELOR LEGII CARE AU DREPTUL SA CEARA I.P-ul ADRESA EXCREMENTULUI DE LA ORICARE ISP (internet service provider) INDIFERENT DE VPN-ul FOLOSIT

      RUGAM REDACTIA SITE-ULUI SA DEPUNA O PLANGERE LA POLITIE PENTRU DRPISTAREA ACESTUI NEMERNIC

      CATIVA DINTRE CITITORI VOR PRELUA INITIATIVA

      CU RESPECT , UN CITITOR AL ACESTUI SITE .

  2. Sa dea foc la puscarie si la casa de nebuni pt asta care face poeme in loc sa stea in casa lui daca o are si nu sta in cort.

  3. Bai tampitule, du-te in peesda matii pe fakebook si twatter, si scrie acolo toate rahaturile ce iti trec prin cap, bai gaozarule, de ce peesda matii injuri aici ? 🙂 Du-te pe g4media lui tapalaba, sau pe adevarul, acolo e de tine, eventual si pe libertatea sau republica, mai ales acolo, e plin numai de simpatizanti ukro-na-zi ca tine, handikapatule !! Nimeni nu te baga in seama, si mai ales, cei care iti transmit un mesaj codat, aia nu mai revin sa vada ce dejectii aia mai latrat, bai latraule mic si prost la cap 🙂 Toti rad de tine, mai bine e sa faci o mica escursie tematica pana in Donbass, daca nu mai ai pentru ce trai, ordinarule ratat 🙂 Lasa oamenii sa zica ce vreau ei, nu trebuie sa hotaresti tu cine ce sa creada, bai paotakule lui dulapul criogenat si a maciukanezului maidanez, o sa te ia astia cu arkanul de pe strada in martie, daca o sa ai norocul sa fii si atunci prin Bukale, bai babuinule salbatic, o sa iti drea rsunacii aia salbatici numai banane sa mananci in fiecare zi 🙂 Ha ha ha 🙂 Sau poate vine Comandor Gherghisan, si iti da un pu-lan fix intre ochi, sa iti vina odata si tie mintea la cap 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger