AcasăȘTIRI EXTERNESoțul democratei Nancy Pelosi, supranumită Ana Pauker a Americii, acuzat OFICIAL de...

Soțul democratei Nancy Pelosi, supranumită Ana Pauker a Americii, acuzat OFICIAL de vătămare corporală! Ce a făcut

Soțul democratei Nancy Pelosi, supranumită Ana Pauker a Americii, acuzat OFICIAL de vătămare corporală! Ce a făcut / Foto: printscreen

Soțul președintei Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, Paul Pelosi, a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului, provocând vătămări corporale, în urma arestării sale din 28 mai, a anunțat biroul procurorului districtual din comitatul Napa, California, SUA.

Paul Pelosi este, de asemenea, acuzat de conducere cu o alcoolemie de 0,08% sau mai mare, provocând vătămări corporale, a precizat joi biroul într-un comunicat de presă, adăugând că Paul Pelosi avea o alcoolemie de 0,082% în sânge. Ambele acuzații au fost depuse ca infracțiuni minore.

La volanul unui Porsche

Potrivit biroului procurorului, pedeapsa pentru conducere sub influența alcoolului provocând vătămări corporale ca infracțiune minoră „include până la cinci ani de probațiune, minimum cinci zile de închisoare, instalarea unui antidemaror la mașină, amenzi și taxe, finalizarea unui curs de conducere ordonat de instanță și alte condiții, după caz”.

Pelosi este așteptat să se prezinte pentru o audiere pe 3 august la Curtea Superioară a comitatului Napa, a declarat biroul procurorului districtual, informează ABC News.

Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, a fost reținut pe 28 mai, în jurul orei 23:44, după ce, la volanul unui Porsche, a intrat în coloziune cu un Jeep, într-o intersecție din apropierea orașului Yountville, potrivit California Highway Patrol, și a fost înregistrat pentru două infracțiuni minore la acel moment, potrivit înregistrărilor Rețelei de Justiție Penală a Comitatului Napa.

author avatar
Tudor Borcea
663 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger