AcasăȘTIRI EXTERNESoțiile liderilor G20 au sclipit la Roma. Lux și opulență în capitala...

Soțiile liderilor G20 au sclipit la Roma. Lux și opulență în capitala Italiei

Prima doamnă a Americii, Jill Biden, a uimit asistența într-o rochie strălucitoare de culoarea liliacului, semnată Ralph Lauren, la cina din seara primei zi a summit-ului G20, sâmbătă, 30 octombrie, care a avut loc la Palatul Quirinale din Roma.

Evenimentul a fost găzduit de președintele italian Sergio Mattarella. Liderii și soțiile lor au stat separați în timpul cinei care fost găzduită de președintele italian Sergio Mattarella.

Jill Biden a fost așezată lângă președintele francez Emmanuel Macron, cu care a petrecut timp în iulie, când ambii și-au reprezentat țările la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Prima doamnă și președintele francez au urmărit împreună mai multe evenimente sportive după ceremonie.

Președintele Joe Biden  a fost așezat lângă președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. La cina de sâmbătă, liderilor G20 și soțiilor lor li s-a servit un meniu de somon marinat, risotto cu dovleac și trufe albe, anghinare prăjită, biban și legume.

Prima doamnă Jill Biden (a cincea din stânga) s-a alăturat altor soții ale liderilor G20 pentru un prânz cu ușile închise la Villa Doria Pamphili, sâmbătă.

Prima doamnă Jill Biden  discutând cu soția premierului britanic Boris Johnson, Carrie (în blazer roșu).

Soțiile liderilor  G20 s-au plimbat sâmbătă pe terenul Villa Doria Pamphili, unde au făcut o fotografie de grup.

Carrie Johnson vizitând sâmbătă Colosseumul din Roma împreună cu alte soții ale liderilor G20.

Carrie Johnson și Brigitte Macron discutând la Colosseum

„Este bine, două prietene împreună, la fel ca două surori”, a spus Prima Doamnă Jill Biden după ce a băut Chardonnay cu Prima Doamnă  a Franței, Brigitte Macron la Roma.

Jill Biden  și Brigitte Macron au îmbrăcat ambele costume bleumarin și pantofi cu tocuri pentru întâlnirea lor de la restaurauntul Il Marchese din Roma.

 

 

 

author avatar
Tudor Borcea