AcasăȘTIRI EXTERNESoția șefului Credit Suisse, nepăsătoarea că banca a căzut la bursă cu...

Soția șefului Credit Suisse, nepăsătoarea că banca a căzut la bursă cu 30%. Apariţie cu fundul la vedere, la New York (FOTO)

Credit Suisse, care are o istorie de 167 de ani, este cea mai cunoscută instituţie financiară prinsă în turbulenţele pieţei declanşate de prăbuşirea băncilor americane Silicon Valley Bank şi Signature Bank.

În urma acestor turbulenţe, banca elveţiană a cerut o finanţare de 54 de miliarde de dolari de la Banca Naţională Elveţiană, pe care a şi obţinut-o.

Ţara arde şi diva se piaptănă

Elisabeth „Lizzy” da Trindade-Asher, soția directorului general al Credit Suisse, Daniel Ezra, se comportă însă de parcă nici n-a auzit de aceste probleme: ea a apărut şi s-a purtat ca o diva la un eveniment social de la New York.

A îmbrăcat o ținută în stil francez de servitoare. De asemenea, a şi pozat în poziţii lascive în faţa fotoreporterilor.

Va fuziona Credit Suisse cu USB?

Autorităţile de reglementare elveţiene încurajează UBS şi Credit Suisse să fuzioneze, dar niciuna dintre ele nu a dorit să facă acest lucru.

Eforturile de susţinere a Credit Suisse au loc în timp ce factorii de decizie, inclusiv Banca Centrală Europeană şi preşedintele SUA, Joe Biden, au încercat să liniştească investitorii şi deponenţii că sistemul bancar global este în siguranţă.

Dar temerile legate de apariţia unor probleme mai ample în sectorul bancar persistă. Vestea bună e că acțiunile Credit Suisse au urcat cu peste 30% la deschiderea tranzacțiilor de joi, după ce banca a anunțat că va împrumuta până la 50 de miliarde de franci elvețieni de la Banca Națională a Elveției.

author avatar
Andrei Ștefan
1.759 afisari

9 COMENTARII

  1. Iar n-aveti subiecte ??? Ce-are sula cu prefectura ??/ Ce trebuia sa faca nevasta aluia, dupa voi ??? Sa vina la Tv. sa planga in direct, sa dea interviuri plangacioase clamand mila si compasiune ??? Crezi ca EA face parte din sleahta prapaditelor astea de vedete locale ??? Te-nseli nene, esti departe… f. departe…

  2. O sa mai vedem asemenea scene…ptr ca bancile respective erau pline de banii din petrolul arabilor…se pare ca s-a cam schimbat situatia acum.Arabii si chinezii pun banii in alte banci acum

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger