AcasăȘTIRI EXTERNESoția, dar și amanta, despăgubite după moartea unui italian

Soția, dar și amanta, despăgubite după moartea unui italian

Soția, dar și amanta, despăgubite după moartea unui italian

Bărbatul în cauză, un italian din Torino, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier.

După moartea unui bărbat într-un accident rutier în Italia, companiile de asigurări au fost de acord să-i despăgubească soția sa, nimic neobișnuit până aici. Dar asiguratorii au acceptat să fie, în egală măsură, indemnizată și amanta defunctului, după cum relatează presa italiană.

Bărbatul, care avea de 39 de ani, locuia la Torino împreună cu soția și copilul lor mic. Italianul avea, de asemenea, o aventură extraconjugală, pe care nici măcar nu o ascundea, cu o altă femeie.

Bărbatul a murit în 2020 într-un accident de circulație. Când poliția a încercat să-l identifice, soția sa se afla într-o călătorie, așa că amanta a fost cea care s-a ocupat de identificare. Numai că femeia a profitat de ocazie pentru a-și revendica drepturile, invocând legăturile care o uneau cu bărbatul și planurile lor pentru viitor.

„Trei zile cu mine, patru cu familia”

„Nimeni nu i-ar fi putut nega legitimitatea de a acționa acelei femei Era legată de acest bărbat printr-o speranță de viață comună. A existat o intensitate reală a sentimentelor, a iubirii, au coexistat”, a declarat avocatul amantei, citat de La Stampa.

„Trei zile cu mine, patru cu familia”, a confirmat amanta pentru cotidianului italian. Mass-media din peninsulă nu specifică valoarea dublei indemnizații acordate celor două femei.

author avatar
Tudor Borcea