AcasăȘTIRI EXTERNESoldaţii americani, aşteptaţi în România. Ţara noastră, bază pentru Biden şi Armata...

Soldaţii americani, aşteptaţi în România. Ţara noastră, bază pentru Biden şi Armata care vrea să-l sperie pe Putin

natoSoldaţii americani, aşteptaţi în România. Ţara noastră, bază pentru Biden şi Armata care vrea să-l sperie pe Putin

Joe Biden a anunţat că va trimite „în curând” un număr mic de soldați americani în Europa de Est, pe fondul tensiunilor cu Moscova din cauza Ucrainei. „Voi trimite în curând trupe americane în Europa de Est și în țările NATO. Nu multe”, a declarat liderul de la Casa Albă.

SUA au plasat deja 8.500 de soldați în stare de alertă pentru a întări NATO.

NATO vrea să sperie Rusia, dar nu intră în Ucraina

Preşedintele american a spus, în mai multe ocazii, că nu se pune problema trimiterii de soldați americani în Ucraina, care nu este membră a alianței militare. Trimiterea de trupe în est ar fi un mijloc suplimentar de presiune asupra președintelui rus Vladimir Putin, despre care americanii cred că ar putea ataca Ucraina în februarie.

Astfel, NATO îşi va desfăşura trupele în mai multe ţări din Europa de Est, printre care şi România, dar nu va intra în Ucraina, o naşiune care nu este stat membru al Alianţei.

Va face acest lucru ca dovadă de sprijin în fața agresiunii în desfășurare a Moscovei, au declarat pentru CNN trei oficiali americani familiarizați cu discuțiile.

Avioane Eurofighter, spre România

Trei avioane de luptă Eurofighter germane vor pleca spre România în februarie și martie, în contextul în care țările NATO încearcă să își sporească prezența în Europa de Est.

Marea Britanie ia în considerare trimiterea de trupe în Europa de Est înainte de o posibilă invadare a Ucrainei de către Rusia.

author avatar
Andrei Ștefan
471 afisari

16 COMENTARII

  1. si din toata tevatura asta vom mai plati inca un rand de taxa de smecher , americanilor , francezilor , germanilor , pentru niste fiare vechi pe care nici pe alea nu le primim. acum le arde buza francezilor pentru corvete . ar trebui sa mai astepte pina la primavara cand macron va fi pa .

    • Te pricepi la arme cum ma pricep eu la gherghef….Americanii au si avioane mai vechi cum ar fi F 15 sau si mai vechi F 14 Tomcat. Te referi ca e folosit sau la electronica? Electronica e noua iar softul îmbunătățit pt rachete și bombe noi cu laser cât și vedere infrarosu de noapte. F 16 în sine rămâne o bijuterie. Apoi ești atât de nehotărât francezii au câștigat o licitație semn ca au cele mai bune oferte și corvete deci sunt noi, nici astea unu sunt bune ori vrei cazane? Vezi pe ce lume trăiești.

  2. Tot Macron ramane jupanul . Pariezi pe Marine Le Pen si Eric Zemmour cu cate 10 % fiecare ? Marion Marechal , nepoata lui Marine Le Pen ( exdeputata ) a anuntat ieri ca il sprijina pe Eric Zemmour . Ce zici de asta ?

    • 10 % in sondajele facute de pieleanu ? crezi ca la ei , sondajele nu sint ca la noi , fake ? nu mai infuleca rahatul asa cu pofta ! si ca sa-ti raspund la intrebarea de final , dupa cum pui botul , esti un fraier !

      • Mare bou esti , ce-are Pieleanu cu sondajele frantuzesti , ba , infulecator de rahat ? Pune-ti botu pe slitu meu , fraiere , sa-ti dau binecuvantarea …….hihihihihi

        • daca stiam ca esti tu spurcaciune de bulangiu handicapat , te bagam in pe zda ma-ti din prima , te folosesti schiz ofrenicule de identitati diferite , bolnavule psihic ! peste tot iti curg mucii starpitura .

          • Gelule , tu esti ? Io sunt Kostyuska Amore Sugiuku , spurcaciune , deschide slitul sa-ti fac niste sugiukuri tandre la cocostarcul zburlit , nazdravanule ! Ador sa-ti storc mucii din talangi , au efect benefic contra laringitei , apoi margem la culcare amandoi in patuturile din salonul de glumeti de la ospiciu , bulangiule dragalas . Pupici !

          • Kostea , perversule , daca stiam ca esti tu , ma intorceam si cu dosul sa-mi lustruiesti rozeta cu limbuta ta catifelata , termina lucrarea din fata si asteapta urmatoarea comanda , te-ai scos si pe ziua de azi , dihorule rapanos !

  3. @ Bă, cine îi aduce să plătească din baniilor lor cheltuielile, ! Nu s-a mai votat și în parlament, constituțional, ? Acordul cu NATO e „complementar” reglementărilor Constituției, ?

  4. Eu preferam sa dam dublu 3 miliarde la paket cu Mistralul portelicopter și cele 4 corvete… Mistralul e pe undeva 2 mld.

    • Eu preferam ca pe ăia ca tine să-i trimitem în Africa Sahariană să se lupte cu ăia de pe acolo. Sau în Afganistan. Ori în vestul Ucrainei. Să le dea lor sfaturi.

      • Sa știi domnule Barbu ca sunt unii care nu vor nici măcar americani sau francezi, germani canadieni, spanioli, portughezi, engleji și ce mai avem în tara. Dar pentru aia trebuie sa cumperi mai mult decât vrea Robin. Iti trebuie și submarine și elicoptere și multe altele cum ar fi tancuri.

  5. NU SUNT NICI UN ” Barbu Gh. ” , sunt scrintitul de CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRSASPOL zis KOSTEA AMORE SUGIUK , i-am furat nick-ul lui „Barbu Gh” si l-am bagat in roaba mea de pseudonime inventate ! Incerc sa pacalesc cititorii ca sunt roman , da am boletinu scris cu litere chirilice …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger