AcasăȘTIRI EXTERNEŞOCANT! Zelenski sacrifică vieţile oamenilor. Decizia care transformă populaţia Ucrainei în carne...

ŞOCANT! Zelenski sacrifică vieţile oamenilor. Decizia care transformă populaţia Ucrainei în carne de tun pentru armata lui Putin!

ucraina armeŞOCANT! Zelenski sacrifică vieţile oamenilor. Decizia care transformă populaţia Ucrainei în carne de tun pentru armata lui Putin!

O lege şocantă a intrat în vigoare în Ucraina: civilii acestei ţări pot să deschidă focul asupra soldaţilor identificaţi ca fiind forţe ostile. Noua lege, intrată în vigoare luni, mai stipulează că străinii şi apatrizii care trăiesc legal în Ucraina pot la rândul lor să facă rost de arme şi să le folosească împotriva soldaţilor care atacă ţara.

Arme de asalt şi muniţie au fost oferite la întâmplare încă din primele zile ale războiului din Ucraina, în special la Kiev.

Armele vor trebui returnate

Furnizarea de arme va fi reglementată de Ministerul de Interne. Orice armă şi orice surplus de muniţie furnizate vor trebuie returnate în cel mult zece zile după încheierea legii marţiale aflate în prezent în vigoare.

Arme de asalt şi muniţie au fost oferite la întâmplare încă din primele zile ale războiului, în special la Kiev. Ca urmare, au izbucnit schimburi de focuri, care au fost oprite numai după introducerea unei interdicţii de circulaţie stricte.

Kremlinul a criticat noua lege din Ucraina şi a avertizat că orice persoană care va îndrepta o armă în direcţia unui soldat rus va deveni în mod automat o ţintă.

author avatar
Andrei Ștefan
2.456 afisari

3 COMENTARII

  1. Și cu arme și fără arme tot „carne de tun pentru armata lui Putin” sunt ucrainienii șmechere care ai scris articolul asta închipuindu-ți ca ne manipulezi. „Pașol na turbinca vidma”!

  2. Lasa, bai jidanule de Zelenski Jidanski, omoara-ti tot poporul, unul sa nu scape, iar la sfarsit o sa zici ca i-ai salvat pe toti !! Ha ha ha 🙂 Mai bine zi ceva si de acele 15 laboratoare biologice unde americanii faceau niste mici arme biologice, si care acum cazind in mainile salbaticilor aia de rusnaci, o sa va elimine asa incet numai, oras dupa oras !! Sieg Heil, bai jidanule de Zelesnski Jidanski, Sieg Heil !! Si multe Palcute Suedeze la toti criminalii tai ukro-na-zi din celebrul deja Batalion Azov, si la safeul tau direct pe linie ierarhica, celebrul tot jidan de Igor Kolomoiski, sa va pice mancare in kakat in fiecare zi, bai nazistilor ordinari, praf o sa va faca salbaticii aia de rusnaci !! Ha ha ha 🙂 Iar pe toti aia din Occidentul ateu si decadent ii doare fix in pwula de voi, de mareata natie de ukro-na-zi, bai salbatikule din Afrika Europei !! Ha ha ha 🙂 Puteti inca de pe acum sa o luati in mana, in 2-3 luni vine Foametea pe la voi, sigur sunteti pregatiti, ca de obicei !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger