AcasăȘTIRI EXTERNEȘOCANT! Un adolescent de 14 ani și-a împușcat iubita în cap pentru...

ȘOCANT! Un adolescent de 14 ani și-a împușcat iubita în cap pentru că l-a anunțat că se desparte de el

impuscata in capȘOCANT! Un adolescent de 14 ani și-a împușcat iubita în cap, pentru că l-a anunțat că se desparte de el

Un băiat de 14 ani din Wisconsin, Statele Unite, este acuzat de tentativă de omucidere intenționată de gradul I, după ce și-a împușcat iubita de 14 ani.

Băiatul va fi judecat ca un adult, notează New York Post.

Băiatul a tras de trei ori în iubita sa

Poliția a răspuns duminică în jurul orei 11:40 la un apel că o fată a fost împușcată la o intersecție din Racine. Victima a fost dusă la spital și ulterior transportată cu avionul la Milwaukee.

Tânăra a spus că i-a transmis iubitului ei de 14 ani că vrea să se despartă de el, iar atunci el a împușcat-o de trei ori în cap, potrivit unei plângeri penale. Unul dintre gloanțe i-a pătruns în ochi și i s-a blocat în gât.

După ce i-a spus că vrea să pună capăt relației, acesta i-a ordonat să-și închidă telefonul înainte de a-l arunca deoparte și a îndreptat un revolver alb spre capul ei și a tras.

Agresorul riscă ani grei de închisoare

Fata l-a implorat să-i cruțe viața, dar băiatul i-a spus fetei ceva de genul „Trebuie să mori”. A împușcat-o încă de două-trei ori înainte de a fugi.

Iubitul fetei a recunoscut că a împușcat-o în ceea ce el a numit „un acces de furie”, se spune în plângere. El ar fi spus că a împușcat-o din cauza unei postări Snapchat și a despărțirii.

Suspectului rămâne în arest pe o cauțiune de 500.000 de dolari. Următoarea lui întâlnire la tribunal este săptămâna viitoare. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 60 de ani de închisoare.

author avatar
Andreea Vlad